Οι Εθνοφύλακες του ΤΕ Καλύμνου εντυπωσίασαν στην παρέλαση της 7ης Μαρτίου ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.

3615

Οι Εθνοφύλακες του ΤΕ Καλύμνου εντυπωσίασαν στην παρέλαση της 7ης Μαρτίου ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Σε άψογο σχηματισμό, με καμάρι, εντυπωσιακό βηματισμό από την αρχή μέχρι το τέλος, συγκίνησαν το πλήθος και  δικαιολογημένα απέσπασαν τα ευμενή σχόλια και το θερμό χειροκρότημα των επισήμων και των συμπολιτών μας που παρακολούθησαν την παρέλαση.

Αξίζουν συγχαρητηρίων όλοι οι Εθνοφύλακες που συμμετείχαν και στην κυριολεξία τα έδωσαν όλα,  με  μία άψογη παρουσία από κάθε άποψη, που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα ακόμη κι’ από τα επίλεκτα τμήματα.

Φυσικά συγχαρητηρίων αξίζουν ο επικεφαλής της Διμοιρίας παρέλασης Γιάννης Νομικάριος, ο Διοικητής του ΤΕ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Τχης(ΠΖ) Σπυρίδων Γεωργίου και ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Σχης(ΠΖ) Νικόλαος Καζάντζης.

Βέβαια για τους γνωρίζοντες την ιστορία του ΤΕ Καλύμνου, η άψογη παρουσία των Εθνοφυλάκων στην παρέλαση τςη 7ης Μαρτίου 2017 ήταν αναμενόμενη.

Το ΤΕ ΚΑΛΥΜΝΟΥ έχει μία μακρά παράδοση με μαζική παρουσία των Εθνοφυλάκων στις εκδηλώσεις του ,με διακρίσεις σε βολές και ασκήσεις ,με άριστη εκπαίδευση, με υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα,με αξιόμαχο προσωπικό.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την παρέλαση, από βολές ελαφρών όπλων, αλλά και από την κοπή της βασιλόπιτας.

Οι 4 πρώτες φωτογραφίες είναι του Μανώλη Μέρη

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός