Ο τέως Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης κατακεραυνώνει τον πρώην Πρόεδρο του ΔΛΤ Καλύμνου Μ. Μπούκη για δηλώσεις του για τον εξωτερικό μόλο.(video)

1631

Ο τέως Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης κατακεραυνώνει τον πρώην Πρόεδρο του ΔΛΤ Καλύμνου Μιχάλη Μπούκη  για δηλώσεις που έκανε αναφορικά με τον εξωτερικό μόλο.

Ο Περιφερειακός σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου σε δηλώσεις του την προηγούμενη εβδομάδα στην εκπομπή «Εν Καλύμνω» επέρριψε ευθύνες στο Δ.Διακομιχάλη για την καθυστέρηση αποκατάστασης του εξωτερικού μόλου, λέγοντας μάλιστα μεταξύ άλλων, «ότι 7 χρόνια δεν μπόρεσαν να κλείσουν μια τρύπα, με έτοιμη μελέτη και εξασφαλισμένα χρήματα που άφησα»

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης παρά τις “φιλότιμες προσπάθειες” που κατέβαλαν οι δημοσιογράφοι Μπέτυ Μαίλλη και Μάμας Χαραμαντάς για να υπερασπιστούν το Μιχάλη Μπούκη, κατακεραύνωσε  τον πρώην Πρόεδρο του ΔΛΤ Καλύμνου και καταλήγοντας είπε «Λέω στον κ. Μπούκη ,καλό είναι να μην ομιλεί γι’αυτό το θέμα, έχει τεράστιες ευθύνες.»

Ο Δ.Διακομιχάλης απαντώντας, άσκησε δριμεία κριτική, ενώ με στοιχεία αναφέρθηκε στις ευθύνες της τότε Διοίκησης στο ΔΛΤ Καλύμνου του Μιχάλη Μπούκη.

Μάλιστα παρουσίασε  έγγραφο του γνωστού  Λιμενολόγου μηχανικού Ρογκάν που αναφερόταν σε επισημάνσεις του, που είχε κάνει εκείνη την εποχή και για την πρόβλεψη του ότι  άμεση και ραγδαία θα ήταν η δημιουργία υποσκαφής λόγω των στροβιλισμών των ελίκων των πλοίων, σε περίπτωση κατεδάφισης τμήματος του προφυλακτήριου τοίχου στον εξωτερικό μόλο για να προσδένουν τα πλοία.

Αυτό όπως είπε ο κ. Διακομιχάλης δεν τον έλαβε υπ’οψιν η Διοίκηση του κ. Μπούκη με αποτέλεσμα μετά από 4 δρομολόγια να δημιουργηθεί το πρόβλημα.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Δ.Διακομιχάλης στη Μπέτυ Μαίλλη και Μάμα Χαραμαντά, αλλά και τις παρεμβάσεις των 2 δημοσιογράφων.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός