Συμμετοχή Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων στον εορτασμό της Εθνικής Εορτής στον Πειραιά.

1138

Η Ομοσπονδία μας, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Περιφέρειας Αττικής, συμμετείχε στις εκδηλώσεις της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στον Πειραιά, που άρχισαν με επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιά κκ. Σεραφείμ. Το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων, όπως κάθε χρόνο, ήταν η  παρέλαση που έγινε παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Οι νέοι και οι νέες της Δωδεκανήσου συγκεντρώθηκαν από νωρίς στη Δωδεκανησιακή μας Εστία, για ένα  κέρασμα και μετά συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο και την αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας μας κκ. Γιάννη Φραγκούλη και Κατερίνα Βουρεξάκη, την πρόεδρος της Ένωσης Ροδίων κ. Μαρία Κορδίνα,  τα μέλη των ΔΣ της Ομοσπονδίας μας και λοιπών φορέων κκ Κύκκο Λουκά, Φωτεινή Ασβεστά, Δικαία Κατσιμπρή, Καθολική Μπαλούρδου, την πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Ομίλου Καρπαθίων Νέων κκ Σεβαστή Λυριστή και Γρηγόρη Χατζηαντωνίου, μετέβησαν στο χώρο αφετηρίας της παρέλασης.  Ο καιρός ήταν εξαιρετικός και πάρα πολλοί Πειραιώτες βρέθηκαν στους δρόμους, καθ΄ όλο το μήκος της παρέλασης, χειροκροτώντας με ενθουσιασμό,  δείχνοντας την ανάγκη τους για ένα ξέσπασμα στις δύσκολες μέρες, που όλοι βιώνουμε.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη νεολαία της παροικίας μας,  που έδωσε για άλλη μια φορά το παρόν της και μας έκανε όλους να νοιώθουμε υπερήφανοι.