Την απομάκρυνση από την ΑΝΕΚ του Ι. Διαμαντή και από το ΔΛΤ Καλύμνου του Σ.Τηλιακού ζητά ο Ι.Μαστροκούκος.

2011

Πρωτόγνωρη, ωμή και άκομψη μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή παρέμβαση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ι.Μαστροκούκου που ζητά από το Δήμαρχο να απομακρύνει από την ΑΝΕΚ τον Ι. Διαμαντή και από το ΔΛΤ Καλύμνου το Σ.Τηλιακό.

Ενόψει του ορισμού από το Δήμαρχο των αντιδημάρχων και Προέδρων ΝΠΔΔ του Δήμου, λόγω συμπλήρωσης 2,5 ετών  από την ανάληψη της Δημοτικής Αρχής, ο επικεφαλής  της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Μαστροκούκος μιλώντας στους δημοσιογράφους Μπέτυ Μαίλλη και Μάμα Χαραμαντά είπε, ότι οφείλει η Δημοτική Αρχή να αξιοποιήσει το υλικό που έχει σε ανθρώπινο δυναμικό με τον καλύτερο τρόπο προς όφελος της Καλύμνου στοχοποιώντας  δύο πρόσωπα, τον Πρόεδρο της ΑΝΕΚ Γιάννη Διαμαντή και τον Πρόεδρο του ΔΛΤ Καλύμνου Σάκη Τηλιακό.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για μας κρίνεται απαραίτητο το να φύγει άμεσα από την ΑΝΕΚ ο Πρόεδρος της και να αντικατασταθεί με άλλο πρόσωπο που θα έχει αναπτυξιακή πορεία αυτή η επιχείρηση όντως δημοτική ,διότι δεν μπορεί με λιγότερη τιμή πετρέλαιου,με ακριβότερα εισιτήρια, με λιγότερα δρομολόγια να έχει ζημιά.

Όπως επίσης προτείνουμε  να φύγει από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ο κ. Τηλιακός διότι ο χειρισμός του θέματος τόσο στα στέγαστρα, όσο και στο λιμάνι δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα.