Μεταφορικά μέσα υπάρχουν ,διανομείς δεν υπάρχουν στο Ταχυδρομείο Καλύμνου!!!

2149

Δεν έχουν περάσει 2,5 μήνες από το τότε που το kalymnos-news.gr παρουσίασε ρεπορτάζ με τίτλο:« Κατάστημα  ΕΛΤΑ Καλύμνου :Άλλαξε εικόνα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα» Το σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ  

Μιλούσαμε τότε για την στελέχωση του Ταχυδρομικού καταστήματος  συνολικά με 10 άτομα ( 4 μόνιμοι υπάλληλοι και 6 συμβασιούχοι) και για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του, εξυπηρετώντας τόσο το κοινό στις συναλλαγές τους στα γκισέ του καταστήματος όσο και την άμεση διεκπεραίωση και διανομή της αλληλογραφίας και των δεμάτων σε όλη την Κάλυμνο.

Δυστυχώς όμως, όπως φαίνεται, ήδη έχουν δημιουργηθεί προβλήματα τα οποία μάλιστα και θα επιδεινωθούν ενόψει και της θερινής περιόδου.

Αρχές του Απριλίου, έληξαν  οι συμβάσεις τριών υπαλλήλων χωρίς να γίνει  ανανέωση τους ή πρόσληψη νέων υπαλλήλων ,ενώ μέχρι 15 Ιουνίου 2017  λήγουν οι συμβάσεις και των άλλων τριών συμβασιούχων, με αποτέλεσμα το Ταχυδρομείο στην Κάλυμνο να μείνει με τους 4 μόνιμους Υπαλλήλους.

Οι 4 αυτοί υπάλληλοι θα πρέπει να καλύψουν τις 2 θυρίδες εξυπηρέτησης του κοινού, τη διαλογή και διεκπεραίωση της αλληλογραφίας και των δεμάτων και τη διανομή σε όλη την Κάλυμνο. Πράγμα φυσικά αδύνατο και τα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία και της εξυπηρέτησης του κοινού ήδη έχουν αρχίσει να ξαναγίνονται  εμφανή, παρά τις φιλότιμες και υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλει  το προσωπικό του καταστήματος που έμεινε.

Ο τίτλος του σημερινού δημοσιεύματος μας «Μεταφορικά μέσα υπάρχουν, διανομείς δεν υπάρχουν στο Ταχυδρομείο Καλύμνου!!!» σε συνδυασμό με τη φωτογραφία απεικονίζουν τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο Ταχυδρομείο Καλύμνου.

Ας ελπίσουμε ότι η Διοίκηση των ΕΛΤΑ θα λάβει  υπ’ όψιν της το σημαντικό έργο του Καταστήματος Καλύμνου που εξυπηρετεί περισσότερους από 16.000 κατοίκους και άμεσα θα προβεί στην πρόσληψη συμβασιούχων για να καλυφθούν τα κενά. Σε αντίθετη περίπτωση θα ξαναδούμε εικόνες του περασμένου καλοκαιριού, με ταλαιπωρία του κοινού και μεγάλη καθυστέρηση στη διανομή αλληλογραφίας  και δεμάτων.

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός