Ξεκίνησαν τα δρομολόγια του BLUE STAR 2 για Σάμο με τρεις προσεγγίσεις σε Κω -Ρόδο και μία Κάρπαθο.

3270

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια του  BLUE STAR 2  Πειραιάς- Σάμος-Κως -Ρόδος -Κάρπαθος και από τον Όμιλος Attica Group εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Ο Όμιλος Attica Group με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη απευθείας δρομολογίων του Blue Star 2 από την  Τρίτη 4 Απριλίου 2017 από τον Πειραιά στη Σάμο.

Το δημοφιλές και υπερσύγχρονο Blue Star 2 αναπτύσσει ταχύτητα 28 κόμβων διαθέτει χωρητικότητα 1.854 επιβατών 463 κρεβάτια σε 176 καμπίνες και γκαράζ για 780 αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης ή 90 αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης & 140 φορτηγά οχήματα. Το πλοίο διαθέτει εστιατόριο A la Carte εστιατόριο Self­Service/Goody’s 3 Flocafe Bars κατάστημα δώρων και ειδών πρώτης ανάγκης σαλόνια καθίσματα αεροπορικού τύπου και όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ένα άνετο πολυτελές και ευχάριστο ταξίδι.

Με τη δρομολόγηση του BLUE STAR 2 στη Σάμο η Blue Star Ferries αλλάζει τα δεδομένα στο ταξίδι στη Σάμο πραγματοποιώντας το δρομολόγιο σε μόλις 6 ώρες και 45 λεπτά.

Το Blue Star 2 θα αναχωρεί κάθε Τρίτη και Κυριακή από Πειραιά για Καρλόβασι και κάθε Πέμπτη από Πειραιά για Βαθύ.

Επιπλέον με το νέο δρομολόγιο το Blue Star 2 θα συνδέει τρεις φορές την εβδομάδα τη Σάμο με την Κω και τη Ρόδο και μία φορά την εβδομάδα με την Κάρπαθο εξακολουθώντας να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους κατοίκους των νησιών στους επισκέπτες και στους εμπορευόμενους με τα νησιά μας με συνέπεια άνεση και ταχύτητα. Η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιριών SUPERFAST FERRIES BLUE STAR FERRIES και AFRICA MOROCCO LINKS (AML) με συνολικά 15 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Attica Group είναι μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group του μεγαλύτερου ελληνικού επιχειρηματικού ομίλου

Σ.Σ Σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr η Εταρεάι σχεδιάζει το  Blue Star 2 να προσεγγίζει και την Κάλυμνο μόλις δοθεί προς χρήση ο εξωτερικός μόλος μετά την εκβάθυνση που πραγματοποιήθηκε

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός