Οι μάσκες έπεσαν!!! Ο Ι.Μαστροκούκος συνήγορος του δικηγόρου Δ.Καρδούλια!!!

1928

Δεν δίστασε να ομολογήσει ότι παρουσία του, ο δικηγόρος Δ.Καρδούλιας  τηλεφώνησε στη Δημοτική σύμβουλο Σεμίραμις Ψαρομπά.

Οι πολιτικές μάσκες έπεσαν και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Μαστροκούκος κάλεσε  σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου  2017, τους δημοσιογράφους  Μπέτυ Μαίλλη και Μάμα Χαραμαντά, προκειμένου να τους κάνει δηλώσεις και να στηρίξει το δικηγόρο Δημήτριο Καρδούλια.

Αφορμή χθεσινό δτ της Παράταξης του Δ.Διακομιχάλη (μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ) που καυτηριάζει  και καταγγέλλει τις συμπεριφορές του δικηγόρου Δ.Καρδούλια και το περιστατικό, σύμφωνα με το δτ, της απειλής τηλεφωνικά της δημοτικής  συμβούλου Σεμίραμις Ψαρομπά.

Βέβαια εντύπωση προκαλεί ότι ο Ι.Μαστροκούκος δεν κράτησε ούτε καν τα στοιχειώδη προσχήματα , αποκαλύπτοντας τη στενή συνεργασία που έχει  με το Δ.Καρδούλια σε πολιτικό επίπεδο, επιβεβαιώνοντας την αναφορά του Δ.Διακομιχάλη  στο δτ, ότι ο εν λόγω δικηγόρος «συγκεκαλυμμένα θέλει να κάνει πολιτική αξιοποιώντας την επαγγελματική του ιδιότητα».

Αλγεινή εντύπωση βέβαια προκαλεί ότι στην προσπάθεια του ο κ. Μαστροκούκος να παρουσιαστεί ως συνήγορος και μάρτυρας υπεράσπισης του δικηγόρου , δεν δίστασε να αποκαλύψει, ότι ήταν παρών στην τηλεφωνική επικοινωνία του Δ.Καρδούλια με τη Σεμίραμις Ψαρομπά και άκουσε όλα όσα είπε ο πρώτος ενώ σχημάτισε και εντύπωση για όσα είπε η δεύτερη.

Μία αναφορά, που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κ. Καρδούλια, αφού είναι πλέον φανερό ότι το τηλεφώνημα του στη Σεμίραμις Ψαρομπά, δεν είχε σκοπό να της ζητήσει διευκρινήσεις και το λόγο για τα όσα είπε την προηγούμενη ημέρα για τον πατέρα του, αλλά να τη διαπομπεύσει ενώπιον τρίτων!!

Παραθέτουμε τα κύρια σημεία των όσων είπε στου δύο δημοσιογράφους ο Ι.Μαστροκούκος:

Στο τηλέφωνο που έκανε ο κ. Καρδούλιας στην κ. Ψαρομπά,ήμουν παρών.

Σας λέω με κάθε ειλικρίνεια ότι ούτε απειλητικός ήταν ο Δημήτρης Καρδούλιας ούτε προσβλητικός,ούτε εκφόβισε κανένα.

Απλά υπερασπίστηκε τη μνήμη του πατέρα του και στο τηλέφωνο δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγε η κυρία Ψαρομπά, αλλά καταλάβαινα  από τα συμφραζόμενα, γιατί άκουγα τον Καρδούλια, ότι προσπαθούσε να του πει ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει ή να κατηγορήσει.

Και ο κ. Καρδούλιας της απάντησε ευθέως ότι όλα αυτά τα οποία μου λέτε τα θέλω εγγράφως τα οποία θα είναι μία δημόσια συγγνώμη και τα θέλω έως τη Δευτέρα 11 η ώρα,  όχι 11 και ένα , διότι προσβάλλεται η μνήμη του πατέρα μου.

Αυτή ήταν η όλη ιστορία και απορώ πως αυτή η τηλεφωνική επαφή ανάμεσα σε δύο ωρίμους  ανθρώπους  έγινε με δελτίο τύπου και ζητείται ουσιαστικά η φίμωση των πολιτών.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ,ο Ι.Μαστροκούκος αναφέρει:

’’Αυτό που οφείλουμε να πούμε και πρέπει οι συμπατριώτες να το γνωρίζουν ,είναι ότι αυτά τα οποία ανέφερε ο κ. Καρδούλιας  είναι αντικειμενικές αλήθειες. Ανέφερε οτι η υπόθεση του ΧΥΤΑ, το περιβόητο σκάνδαλο ήταν χόρτο το οποίο οι πολιτικές δυνάμεις στην κυριολεξία προσπάθησαν να ταίσουν το λαό και να κάνουν τη δουλειά τους. Και τη δουλειά την έκαναν ,τις εκλογές τις πήραν.”