Συμφώνησαν σε συνεργασία οι 14 ιδιοκτήτες πλοιαρίων που συνδέουν τις Μυρτιές με την Τέλενδο.

3012

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η τουριστική περίοδος για την Τέλενδο και τους ιδιοκτήτες των πλοιαρίων που συνδέουν τις Μυρτιές με το πανέμορφο νησί.

Μετά από συζητήσεις κατέληξαν σε συμφωνία οι 14 ιδιοκτήτες πλοιαρίων για συνεργασία.

Μία συνεργασία που θα εξαλείψει φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού και δημιουργίας προστριβών μεταξύ  των ιδιοκτητών των πλοιαρίων, που είχαν αντίκτυπο στο επιβατικό κοινό, ενώ και τα οικονομικά οφέλη αναμένονται να είναι καλύτερα, αφού θα υπάρχει ενιαίος προγραμματισμός,οικονομία καυσίμων, αποφυγή περιττών δρομολογίων.

Επίσης η συνεργασία αυτή αποσκοπεί  στην παροχή μεταφορικών υπηρεσιών στους επισκέπτες της Τελένδου που θα χαρακτηρίζονται από ασφάλεια, άνεση, εξυπηρέτηση, ταχύτητα ,συνέπεια,όμορφο περιβάλλον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr από αύριο Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017  ξεκινούν τα καθημερινά δρομολόγια από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις12:00 το βράδυ, με αναχώρηση ανά μισή ώρα . Συνολικά θα εκτελούνται ημερησίως 32 δρομολόγια Μυρτιές –Τέλενδος και 32 δρομολόγια Τέλενδος– Μυρτιές.

Επίσης οι ιδιοκτήτες των πλοιαρίων σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της Τελένδου, θα διοργανώσουν διάφορες εκδηλώσεις για την προσέλκυση επισκεπτών στο νησί ξεκινώντας από τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός