Χθες Τρίτη 25-04-2017 το πρωί, συνελήφθησαν στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, ένας 22χρονος και μία 35χρονη που είχαν στην κατοχή τους 800 γραμμάρια κάνναβης .
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr τα 2 εν λόγω άτομα ,κάτοικοι Καλύμνου,συνελήφθησαν χθες Τρίτη 25-04-2017 στις 10.00 το πρωί, αμέσως μετά την απoβίβαση τους από το «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ» που είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Καλύμνου προερχόμενο από Μαστιχάρι. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από όργανα του ΑΤ Καλύμνου βρέθηκαν στη κατοχή τους 800 γραμμάρια κάνναβης. Ακολούθησε έλεγχος στην κατοικία τους.
Οι 2 συλληφθέντες είχαν φτάσει στην Κω το πρωί της ίδιας ημέρας με το πλοίο της γραμμής προερχόμενοι από Πειραιά . Σε βάρος των 2 συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημελλειοδικών Κω.