Τους ενόχλησε το “πρωταπριλιάτικο ψέμα”μας!!

1992

 

Ότι θα ενοχλούσε κάποιους ακόμη και το «πρωταπριλιάτικο ψέμα» της εφημερίδας μας που αναρτήσαμε το περασμένο Σάββατο 1 Απριλίου 2017 στο kalymnos-news.gr δεν το περιμέναμε.

Ποιο ήταν λοιπόν αυτό το πρωταπριλιάτικο μας ψέμα;

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ

 Αν κάποιοι  θα μπορούσαν να ενοχληθούν, ήταν οι δύο δημοσιογράφοι . Όμως οι ίδιοι όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν ,αλλά αντίθετα το διασκέδασαν, αφού ήταν αρκετοί αυτοί που τους τηλεφώνησαν για να πληροφορηθούν το τι συμβαίνει.

Αυτοί που ενοχλήθηκαν ήταν τελικά από το στενό περίγυρο του Μ.Λελέκη οι οποίοι επιτέθηκαν στην εφημερίδα μας μέσω fb μιλώντας για δήθεν εμπάθεια!!!!

Δηλαδή τους ενόχλησε ένα πραγματικό γεγονός που θυμίσαμε και είχαμε αποκαλύψει πριν 2 χρόνια ,όταν ο Μιχαήλ Λελέκης  με αχαλίνωτο μένος και μίσος είχε καταγγείλει τους 2 δημοσιογράφους στο ΕΣΡ ζητώντας  “την κεφαλήν επί πίνακι” της Μπέτυς και του Μάμα ως άλλη Ηρωδιάδα για ασήμαντη αφορμή . Ο άνθρωπος που επί χρόνια τύγχανε της προκλητικής υποστήριξης και της ασυλίας των δύο δημοσιογράφων για τα σκάνδαλα στην ΑΝΕΚ , στράφηκε εναντίον τους, επιβεβαιώνοντας  την ρήση «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

Η υπενθύμιση αυτής λοιπόν της απαράδεκτης συμπεριφοράς του Μ.Λελέκη μέσω του πρωταπριλιάτικου μας ψέματος, ενόχλησε τον περίγυρο του!!!

Βλέπετε όταν λέγονται οι αλήθειες, κάποιοι αντιδρούν και δυνασχετούν, γιατί προφανώς γι’αυτούς είναι πικρές!!

(ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 8/4/2017)