Επιστολή Δημάρχου Καλυμνίων στην ASTRA AIRLINES για αλλαγή στην ώρα αναχώρησης των πτήσεων από Αθήνα.

2997

Επιστολή με σημερινή ημερομηνία 30 Μαίου 2017 απέστειλε ο Δημάρχου Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής στην αεροπορική εταιρεία  ASTRA AIRLINES για τις ώρες δρομολογίων από Αθήνα προς Κάλυμνο .

Να θυμίσουμε ότι η αεροπορική εταιρεία  Astra Airlines αναλαμβάνει εκ νέου  την αεροπορική σύνδεση Αθήνα-Κάλυμνο και αντίστροφα από την 1η Ιουνίου 2017

Συγκεκριμένα από την ΥΠΑ ανατέθηκε για το δίμηνο Ιουνίου -Ιουλίου  , η εξυπηρέτηση της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνα– Κάλυμνος και αντίστροφα, με 6 δρομολόγια εβδομαδιαίως στην Astra Airlines .

Τα 6 δρομολόγια σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανάρτησε η Εταιρεία θα, είναι τις ημέρες Δευτέρα –Τρίτη (2 δρομολόγια) -Τετάρτη– Πέμπτη – Σάββατο και θα εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου ΑΤR 42.

Βέβαια εκείνο που δημιουργεί το πρόβλημα είναι η αναχώρηση  της πτήσης από το «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» που είναι στις 5:30 το πρωί στις πέντε από τις έξη πτήσεις.

Με την επιστολή του αυτή, ο Δήμαρχος ζητά αφενός την αλλαγή της ώρας αναχώρησης από Αθήνα καθώς και η δεύτερη πτήση που προβλέπεται κάθε Τρίτη να μεταφερθεί είτε Παρασκευή είτε Κυριακή.

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του Δημάρχου: