Η ”ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ” ευχαριστεί τον ΙΑΛΥΣΟ και τον ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ.

2132

Η  ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (CBA), με την παρούσα επιστολή ευχαριστεί τον ΙΑΛΥΣΟ και τον ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ, για την πρόσκληση, φιλοξενία και τη διεξαγωγή μεταξύ των ομάδων,  φιλικού τουρνουά αγοριών κατηγορίας MINI (γεννηθέντες το 2003).

Οι αγώνες, δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτε από αγώνες μεγαλύτερων ηλικιών και κατηγοριών, καθώς οι φίλαθλοι παρακολούθησαν απίθανους αγώνες υψηλού επιπέδου και πλούσιων σε φάσεις και τεχνική. Τα νεαρά παιδιά, κυρίως αυτά της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, απέκτησαν  αγωνιστικές εμπειρίες και παραστάσεις πρωτόγνωρα γι΄αυτούς (μετάβαση στη Ρόδο, σίτιση και διαμονή σε ξενοδοχείο ως ομάδα , διεξαγωγή αγώνων σε μεγαλύτερα γήπεδα με  διαιτητές, γραμματεία, χρονόμετρο, φωτεινός πίνακας κλπ), να συναγωνιστούν με συνομήλικους αντιπάλους και να εφαρμόσουν στην πράξη  όλα όσα διδάσκονται στις προπονήσεις τους.

Ευελπιστούμε για τη διεξαγωγή στο μέλλον και άλλων φιλικών αγώνων μεταξύ των σωματείων των δύο νησιών, σε όλες τις κατηγορίες (αγόρια και κορίτσια) και επιφυλασσόμεθα της δικής μας φιλοξενίας.