Τεράστια επιτυχία για το σύλλογο ΤΑΕ ΚWON DO ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ που πήρε την 1η θέση στο 7ο αγωνιστικό Φεστιβάλ » Ευ αγωνιζεσθαι» παίδων – κορασίδων

1884

Τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο ΤΑΕ ΚWON DO ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ που πήρε την 1η θέση στο 7ο αγωνιστικό Φεστιβάλ » Ευ αγωνιζεσθαι» παίδων – κορασίδων.

Το  7ο αγωνιστικό Φεστιβάλ παίδων-κορασίδων για ηλικίες 6-11 ετών πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, Παρασκευή 12, Σάββατο 13 και  Κυριακή 14 Μαΐου 2017 με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών από σωματεία από τη Νότια Ελλάδα .

Ο μικροί αθλητές του συλλόγου ΤΑΕ ΚWON DO ΑΤΛΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ  κατέκτησαν 2 χρυσά – 3 ασημένια – 4 χάλκινα μετάλλια και 28 κερδισμένους αγώνες στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα που γίνετε στην χώρα μας για ηλικίες από 6-11 χρονών

Όλες οι προσπάθειες και οι κόποι του προπονητή Μικέ Κουλιανού και των μικρών αθλητών  αποτυπώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο αφού κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα στους μεγαλύτερους συλλόγους όλης της Ελλάδας!!!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους και τους γονείς για την απόλυτη στήριξη ,στον προπονητή του, και στον σύλλογο!!

Τα μετάλλια  κατέκτησαν αναλυτικά:

χρυσά : Μπουλαφέντης Θεοφίλης και Λιας Γιάννης,

ασημένια: Γκιντίδης Χρίστος, Μητσάρα Μαρία και Πετράκης Γιώργος,

χάλκινα: Κουλιανού Ευδοξία, Πετράκη Μαρία, Λιά Μαρία και Γκιντίδη Βικυ!!

Στη φωτογραφία ο προπονητής του Συλλόγου Μικές Κουλιανός στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.