Εκοιμήθη σήμερα Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 σε ηλικία 71 ετών ο πρωτ. Ιεζεκιήλ Κουλιανός ( Ο παπά Λευτέρης)

5764

Εκοιμήθη σήμερα Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 σε ηλικία 71 ετών  ο πρωτ. Ιεζεκιήλ Κουλιανός, κατά κόσμο Ελευθέριος Κουλιανός ,εφημέριος του ΙΝ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΘΕΩΣ Καλύμνου.

Την τελευταία του πνοή άφησε  λίγο πριν τις 6.00 σήμερα πρωί,στο Νοσοκομείο Καλύμνου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Ο παπά Λευτέρης όπως ήταν γνωστός,  τα τελευταία χρόνια είχε προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετώπιζε με αξιοπρέπεια, με το κεφάλι ψηλά ,με πίστη στο Θεό.

Η απώλεια του είναι μεγάλη τόσο για την τοπική Εκκλησία και τους Βαθιώτες του οποίους υπηρετούσε επί πολλά χρόνια ως εφημέριος ,όσο και για  την πολυμελή του οικογένεια. Ο παπά Λευτέρης με την πρεσβυτέρα Νομική απέκτησαν εννέα παιδιά, 5 αγόρια και 4 κορίτσια

Η σορός του έχει  μεταφερθεί στον ΙΝ. Σωτήρος Χριστού στην Πόθια, όπου θα παραμείνει για προσκύνημα μέχρι τις 7.00 το βράδυ και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στον ΙΝ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΘΕΩΣ Καλύμνου, όπου αύριο Κυριακή μεσημέρι στις 12.00 θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία

Από τον ΑΣ ΒΑΘΥ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση

Λόγω του θανάτου του ιερέα του χωριού μας, πατηρ Ιεζεκιήλ, οι εκλογές του συλλόγου αναβάλλονται για την επόμενη Κυριακή 2/7/17 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
Στην οικογένεια του εκλιπόντος, που υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου, μέλος αρκετών διοικήσεων επι σειρά ετών αλλά και Πρόεδρος του Δ.Σ, εκφράζομαι τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια.
Καλό ταξίδι παπά μας.
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Μικες Α.Ρηγας

 

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός