Θραύση κάνει σε Αμερική και Αγγλία το παιδικό παραμύθι “ The Little ROSEBUD” (το μικρό τριανταφυλλάκι) που έγραψε η Καλυμνιά Νεκταρία Βάλλα.

1246

Θραύση κάνει σε Αμερική και Αγγλία το παιδικό παραμύθι “ The Little rosebud” (το μικρό τριανταφυλλάκι)  που έγραψε η  Καλυμνιά Νεκταρία Βάλλα.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε από τον Εκδοτικό οίκο OCEAN PUBLICATIONS στο Μαϊάμι εδώ και  3ημέρες και ήδη χθες «έκλεισε» ως νούμερο ένα, σε πολλές κατηγορίες.

Πρόκειται για το πρώτο βιβλία της Νεκταρίας Βάλλα. Ένα παιδικό τρυφερό παραμύθι ,όπου ο ήρωας του παραμυθιού ένα μικρό τριανταφυλλάκι αποχωρίζεται βίαια από τη μητέρα την τριανταφυλλιά καθώς ένα μικρό παιδί το κόβει για να το χαρίσει στον πατέρα του ,που του λείπει και τον υπεραγαπά . Τι θα συμβεί στο μικρό τριανταφυλλάκι; Τι θα το συμβουλέψει η μητέρα του, τη στιγμή του τραγικού αποχωρισμού; Θα επιβιώσει άραγε; Αυτά και πολύ πολύ αγάπη ,σ’ αυτό το παραμύθι που είναι μεταφρασμένο σε απλά αγγλικά.

Απευθύνεται σε μικρά παιδιά ,αλλά και σε όλη την οικογένεια. Όλο το βιβλίο είναι εικονογραφημένο από την καθηγήτρια φιλόλογο Αγγελική Αναγνώστου  που ζει στα Τρίκαλα .

Στην έκδοση από την OCEAN PUBLICATIONS στο Μαϊάμι, βοήθησε μία δασκάλα φίλη της Νεκταρίας, που έχει δουλέψει στο Τάρπον Σπρίνγκς και έχει διδάξει σε πολλά Καλυμνάκια. Τώρα διδάσκει Ελληνικά σε μεγάλο ιδιωτικό σχολείο στο Μαϊάμι.

Το βιβλίο για όσους ενδιαφέρονται, σήμερα και αύριο μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή (kindle book) από το Amazon.com αρκεί να εγγραφείτε σε αυτό δίνοντας απλά το email σας και βάζοντας τον κωδικό της αρεσκείας σας.

Βρίσκεται στην κατηγορία KINDLE STORE με το όνομα “The Little rosebud” .

Πριν κλείσουμε λίγα λόγια για τη συγγραφέα Νεκταρία Βάλλα.

Η Νεκταρία γεννήθηκε στην Κάλυμνο και είναι κόρη του Μανώλη και της Αγάπης Βάλλα. Σπούδασε ως μουσικός και εργάστηκε αρχικά στην Κάλυμνο ως δασκάλα μουσικής. Στη συνέχεια παντρεύτηκε με το Βασίλη Δήμου και ζει στην Αθήνα όπου και εργάζεται. Λατρεύει τα παιδιά και θέλοντας να επικοινωνήσει  μαζί τους άρχισε να γράφει παραμύθια