Με κλαδί ελιάς υποδέχθηκε τη νεαρή χρυσή Βαλκανιονίκη Μαρία Μαγκούλια η γιαγιά της. Φωτορεπορτάζ από την υποδοχή στο λιμάνι Καλύμνου.

6753
Η γιαγιά της Μαρίας της προσφέρει κλαδί ελιάς κατά την επιστροφή της από την Κωνσταντινούπολη

Συγκινητικές στιγμές εξελίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 5 Ιουνίου 2017 κατά την υποδοχή της  χρυσής Βαλκανιονίκη Μαρίας Μαγκούλια και του νεαρού αθλητή Αντώνη Ρούσσου,που συμμετείχαν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας εκπροσωπώντας  τη χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18,που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017.

 

Μαρία Μαγκούλια και Αντώνης Ρούσσος με τον προπονητή Ξενοφώντα Κουτελλά που ήταν μαζί τους στην Κωνσταντινούπολη με την Εθνική Ομάδα. 

Πρώτη και καλύτερη στην υποδοχή ,η γιαγιά της Μαρίας που υποβοηθούμενη με πι,κατάφερε να κατέβει  στο λιμάνι για να υποδεχθεί τη χρυσή εγγονή της.

Συγκινητική η στιγμή που η γιαγιά έδωσε στην εγγονή κλαδί ελιάς και η Μαρία έβγαλε το χρυσό μετάλλιο και το φόρεσε στη γιαγιά της.

Η γιαγιά της Μαρίας δεν ξέχασε να προσφέρει κλαδί ελιάς  και στο 2ο Καλύμνιο αθλητή των Αντώνη Ρούσσο.

Να θυμίσουμε ότι στους Βαλκανικούς αγώνες η Μαρία Μαγκούλια επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και με βολή στα 16,42 μ. πλησίασε το φετινό ρεκόρ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ο Αντώνης Ρούσσος αν και ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε τόσο μεγάλους αγώνες και με τα χρώματα της Εθνικής ήλθε  10ος με 51.13 στα 400 μέτρα.

Δείτε φωτογραφικό ρεπορτάζ από την υποδοχή στο λιμάνι

Τη Μαρία υποδέχεται η μητέρα της,ο πρόεδρος της “ΕΝ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000” Γιώργος Ρούσσος ,ο προπονητής του Συλλόγου Νικόλαος Κορφιάς.

Ο Αντώνης Ρούσσος με τον προπονητή του Νικόλαο Κορφιά και με τον πατέρα του και Πρόεδρο του Σωματείου Γιώργο Ρούσσο