Ο Ναυτικός Όμιλος Καλύμνου συνεχίζει και φέτος με προπονητή το Μιχάλη Γλυνάτση.

2542

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλύμνου συνεχίζει και φέτος τα μαθήματα κολύμβησης με προπονητή και φέτος τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στην αγωνιστική κολύμβηση  Μιχάλη Γλυνάτση 

Ο προπονητής που το 2014 με μόνο 3 αθλητές κατέκτησε 7 μετάλλια ( 2 ασημένια και 5 χάλκινα) επί συνόλου 16 του Ναυτικού Ομίλου Καλύμνου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας που έγινε στην Ιτεα.

Το 2015 με μόνο 9 αθλητές κατέκτησε 20 μετάλλια ( 8 χρυσά 7 ασημένια και 5 χάλκινα) στο Καρπενήσι πάλι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας.

Πέρυσι με 15 αθλητές κατέκτησε 36 μετάλλια ( 14 χρυσά 10 ασημένια και 12 χάλκινα) επίσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας.

Έχοντας κατακτήσει συνολικά 63 Πανελλήνια μετάλλια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κέρδισε την εμπιστοσύνη του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Καλύμνου καθώς και των γονέων.

Φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Καλύμνου κλείνει 10 χρόνια επαναλειτουργιας και όπως δηλώνει ο προπονητής θα είναι μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις. Οι προπονήσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλύμνου ξεκίνησαν 15 Μαΐου στην παραλία της γέφυρας, την καθαριότητα της οποίας επιμελήθηκε ο προπονητής μαζί με τους αθλητές του.

Ο Ναυτικός Όμιλος βρίσκεται πλέον στο Δημοτικό Κολυμβητηριο Καλύμνου και προπονουνται κανονικά αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου από 4 χρονών μέχρι και ενήλικες.

Προσωρινά οι προπονήσεις γίνονται αργά το απόγευμα λόγω της παρουσίας των 65 Νορβηγών κολυμβητών.

Η επαναφορά στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα θα γίνει μετά τις 5 Ιουλίου. Οι εγγραφές έχουν φτάσει ήδη τις 110 και συνεχίζουν με τον προπονητή να δηλώνει αποφασισμενος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την επέτειο της πρώτης δεκαετίας της επαναλειτουργιας του συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον προπονητή στο 6942857234