Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου του Tarpon Springs Κρις Αλαχούζου στον Μιχάλη Μπιλιράκη, με αφορμή την ονοματοδοσία οδού στην Κάλυμνο προς τιμή του.

1833

Με επιστολή του, ο συμπατριώτης μας Δήμαρχος του Tarpon Springs, Χρυσόστομος(Κρις) Αλαχούζος συγχαίρει τον επίσης συμπατριώτη μας πρώην γερουσιαστή των ΗΠΑ  Μιχάλη Μπιλιράκη με αφορμή την ονοματοδοσία οδού στην Κάλυμνο προς τιμή του .

Την επιστολή αυτή που φέρει ημερομηνία 13 Ιουνίου 2017, ο Κρίς Αλαχούζος την απευθύνει στον Μιχάλη Μπιλιράκη και την κοινοποιεί στο Δήμαρχο Ιωάννη Γαλουζή και μεταξύ άλλων αναφέρει :

 Εκ μέρους του ιδίου και του Δήμου Tarpon Springs, συγχαίρει τον Μιχάλη Μπιλιράκη για αυτή την μεγάλη τιμή και είναι πολύ υπερήφανοι που ονομάστηκε δρόμος με το όνομα του στο νησί της Καλύμνου της πατρίδας των προγόνων μας.

Επίσης ευχαριστεί  και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον Μιχάλη Μπιλιράκη που ως  μέλος του Κογκρέσου για 22 χρόνια , ήταν ο πρωτοπόρος και αγωνίστηκε για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, της Κύπρου, του Tarpon Springs και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

 Κλείνοντας την επιστολή του ο Κρίς Αλαχούζος, αναφέρει ότι θα ήθελε πολύ να είναι και εκείνος μαζί με όλους για να  γιορτάσει και να συμμετέχει σε αυτή την υπέροχη τελετή ,ενώ ευχαριστεί το δήμαρχο Ιωάννη Γαλαυζή και το Δημοτικό Συμβούλιο Καλύμνου για την ανάληψη αυτής της  πρωτοβουλίας.

Παραθέτουμε αυτούσια στην αγγλική την επιστολή του Κρις Αλαχούζου:

June 13, 2017

To: The Honorable Michael Bilirakis

Cc: The Honorable Mayor Ioannis Galouzis

On behalf of myself and the City of Tarpon Springs, congratulations on this well-deserved honor. We are very proud that a street is being named after you on the Island of Kalymnos, where our ancestors and our heritage in Tarpon Springs was originated.

I would like to thank you for serving as our Congressman for 22 years and being the champion for national issues of Greece, Cyprus, Tarpon Springs and our nation, the United States of America. We are very grateful for your service and accomplishments over the years.

I wish I could be there with all of you to celebrate and be part of this wonderful ceremony.

I would like to thank the Honorable Mayor Ioannis Galouzis and the Council of Kalymnos for taking the initiative to make this happen.

Mayor Chris Alahouzos
City of Tarpon Springs