Το όνειρο του Τόνι Μιαούδη με τη δημιουργία Ελληνικού Ραδιοφωνικού στούντιο στο Ντάργουιν, γίνεται πραγματικότητα.

2787

Δημοσιεύματα τόσο  στην εφημερίδα «ΝΤ News» του Ντάργουιν ,όσο και στην ομογενειακή εφημερίδα «ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» αναφέρονται στο όνειρο του συμπατριώτη μας Τόνι Μιαούδη που γίνεται πραγματικότητα με τη δημιουργία Ελληνικού Ραδιοφωνικού στούντιο στο Ντάργουιν.

Παραθέτουμε σε μετάφραση το σχετικό δημοσίευμα της «ΝΤ News»

Το ελληνικό ραδιοφωνικό στούντιο του Darwin είναι ένα «όνειρο που γίνεται  πραγματικότητα»

Ο Τόνι Μιάουδης πρόκειται να πραγματοποιήσει το όνειρό του τους επόμενους μήνες, με ένα ελληνικό ραδιοφωνικό στούντιο στο Ντάργουιν

Ένα ΝΕΟ στούντιο βρίσκεται υπό κατασκευή για να βοηθήσει τη φωνή των ελληνικών μέσων ενημέρωσης σε ένα μεγαλύτερο τμήμα του κοινού.

Ο Tony Miaoudis εκπέμπει στα ελληνικά μέσω του Radio Larrakeyah από το 1998. Είναι παραγωγός και παρουσιαστής εβδομαδιαίου προγράμματος, το οποίο μεταδίδει πληροφορίες από ξένες και τοπικές ελληνικές ειδήσεις.

Τώρα, ο κ. Μιάουδης έχει νέο ενδιαφέρον για τους επόμενους μήνες – να κατασκευάσει ένα ελληνικό ραδιοφωνικό στούντιο στο Ντάργουιν.

Το στούντιο θα επικεντρωθεί στην κατάρτιση των νέων και όσων ενδιαφέρονται να μάθουν για τη ραδιοτηλεοπτική μετάδοση.

Ο κ. Miaoudis έχει την πλήρη υποστήριξη της ελληνικής κοινότητας και της κυβέρνησης του NT. «Όταν ανοίξει το νέο στούντιο, θα γίνει ένα από τα όνειρα της ελληνικής κοινότητας στο Ντάργουιν», είπε. Ο κ. Μιάουδης φτάνει περίπου 55.000 άτομα, από τοπικούς Έλληνες ακροατές στην Αυστραλία έως το εξωτερικό.

Δείτε τα 2 δημοσιεύματα