Δωρεάν εισιτήρια αλλά και εκπτώσεις από την ASTRA AIRLINES στους αθλητές του ΑΣ «ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000»

2732
????????????????????????????????????

Δελτίο τύπου από ΑΣ «ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000»

Ενημερώνουμε όλους του Καλύμνιους και τις Καλυμνιές ότι η αεροπορική εταιρεία ASTRA AIRLINES , που από φέτος εξυπηρετεί τα αεροπορικά δρομολόγια της Καλύμνου , με ποιότητα και συνέπεια , μας ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική έκπτωση σε όλα τα εισιτήρια της επιστροφής της Αθλητικής Αποστολής του Συλλόγου μας την 26/06/2017 από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων που θα γίνει στα Τρίκαλα το προσεχές Σαββατοκύριακο 24-25/06/2017 .

Το πλέον σημαντικό όμως , που δείχνει την ιδιαίτερη ευαισθησία και τα καλά αντανακλαστικά της διοίκησης της ASTRA AIRLINES , είναι ότι χορηγεί ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΓΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΏΝΗ ΡΟΥΣΣΟΥ , ως επιβράβευση τους για την εκπροσώπηση της Καλύμνου , της Δωδεκανήσου και του Αιγαίου ολόκληρου , στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου 2017 , Π/Κ με την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ , με την πολύ καλή πρώτη παρουσία του Αντώνη Ρούσσου σε διεθνείς αγώνες(4ος στην Σκυταλοδρομία 4Χ100 και 10ος στα 400 μ) και ιδιαίτερα με την μεγάλη διάκριση που χάρισε σε όλη την Ελλάδα η Μαρία Μαγκούλια , που αναδείχθηκε Πρωταθλήτριά Βαλκανίων στο αγώνισμά της.

Ήδη όλα τα αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής της Αθλητικής μας Αποστολής από τα Τρίκαλα , μας έχουν αποσταλεί , ηλεκτρονικά , από την ASTRA AIRLINES

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΖΩΝΗΣ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ASTRA AIRLINES τόσο για την σημαντική αυτή οικονομική της βοήθεια όσο κυρίως για το κουράγιο και την δύναμη που έδωσε σε όλους τους Αθλητές και τις Αθλήτριές μας , επιβραβεύοντας με τον ιδιαίτερο δικό της τρόπο τους δύο πρωταθλητές μας. Η κίνηση αυτή της ASTRA AIRLINES είναι παραδειγματική για κάθε επιχείρηση , φορέα ή απλό συμπολίτη μας που θέλει και έχει την δυνατότητα να στηρίξει την προσπάθειες όλων των αθλητών και πρωταθλητών μας και συνολικά του συλλόγου μας.

Ευχόμαστε στην ASTRA AIRLINES να έχει πάντα καλά και κερδοφόρα ταξίδια στα αεροπλάνα της για το καλό της ίδιας , της ποιότητας της ζωής μας και των παιδιών μας , της Καλύμνου και όλων των νησιών μας

Οι αθλητές και οι αθλητές και οι αθλήτριές μας που θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Τρίκαλα είναι:

  1. Μαγκούλια Μαρία: Σφαιροβολία(3Kg) και Δισκοβολία

  2. Αντώνης Ρούσσος: 400 μ και 200 μ

  3. Μαρίνου Μαλένα-Ελένη: Ακοντισμός και Σκυταλοδρομία 4Χ400

  4. Κικούς Ιωάννα: Σκυταλοδρομία 4Χ400

  5. Μιαούλη Γεωργία: Σκυταλοδρομία 4Χ400

  6. Καμπουράκη Ευαγγελία: Σκυταλοδρομία 4Χ400

  7. Αλαφάκη Τσαμπίκα: Ακοντισμός (Κ)

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και πρωταθλητές Ελλάδας 2017!!!!!

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Γεώργιος Α Ρούσσος

Πρόεδρος του ΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000

Πρώην Δήμαρχος Καλυμνίων