O I.Μαστροκούκος ο κομιστής της επιστολής του Κ. Μακρινάκη για την ΑΝΕΚ!!!!

1666

Την περασμένη Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, από την εκπομπή «Εν Καλύμνω» οι δημοσιογράφοι Μάμας Χαραμαντάς και Μπέτυ Μαίλλη δημοσιοποίησαν επιστολή του Κωνσταντίνου Μακρινάκη, Γραμματέα του ΔΣ της ΑΝΕΚ, η οποία απευθυνόταν στον Πρόεδρο της ΑΝΕΚ με κοινοποίηση στο Δήμο Καλυμνίων και τα ΜΜΕ(;) . Με την επιστολή του αυτή ο Κ.Μακρινάκης στρέφεται κατά του Προέδρου της ΑΝΕΚ Ιωάννη Διαμαντή.

Ο συντάκτης της επιστολής,για τους δικούς του λόγους,  προφανώς έκρινε ότι το μοναδικό ΜΜΕ στην Κάλυμνο είναι το ΑΙΓΑΙΟ TV και δεν μπήκε στον κόπο να την κοινοποιήσει, όσον αφορά εμάς, στα δύο μέσα που εκπροσωπούμε ,την έντυπη εφημερίδα «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ» και την ηλεκτρονική έκδοση της kalymnos-news.gr

Φαίνεται όμως ότι ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Μαστροοκούκος και η Παράταξη του, διαπίστωσαν  ότι η εν λόγω επιστολή δεν έτυχε της αναλογής προβολής και σήμερα  Δευτέρα επανέρχονται με δτ με τον «ευρηματικό» τίτλο  «Άλλο ο Ανοιχτομάτης κι άλλο ο Αυγουλομάτης». Στο δτ ο Ι.Μαστροκούκος  παραθέτει αποσπασματικά με τα ανάλογα σχόλια όλη σχεδόν την επιστολή του Κ.Μακρινάκη!!!

Ουσιαστικά ο Ι.Μαστροκούκος δίκην κομιστή (ταχυδρόμου), μεταφέρει την επιστολή του γραμματέα του ΔΣ της ΑΝΕΚ Κ.Μακρινάκη και στα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ, αφού δεν φρόντισε να το κάνει ο ίδιος ο συντάκτης αυτής,.

Σχολιάζοντας, δεν θα μιλήσουμε για πρωτόγνωρες ενέργειες, αλλά σίγουρα για άστοχες που αφήνουν έκθετους τόσο τον κομιστή της επιστολής όσο και το συντάκτη αυτής .

Παραθέτουμε παρακάτω το δτ της Παράταξης του Ι.Μαστροκούκου, που περιλαμβάνει και το μεγαλύτερο μέρος της επιστολής Κ.Μακρινάκη. .

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 12/06/2017

«Άλλο ο Ανοιχτομάτης κι άλλο ο Αυγουλομάτης»

Ανοιχτομάτης,  τελικά,  απεδείχθη το υψηλόβαθμο στέλεχος της  διοίκησης της Ανώνυμης Ναυτιλιακής  Εταιρίας Καλύμνου (ΑΝΕΚ) Κος Μακρινάκης Κωνσταντίνος, ο οποίος κατέχει και την θέσει του Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας. Ως φαίνεται, δεν άντεξε άλλο την άκρως περίεργη και αδιαφανή λειτουργία στην ΑΝΕΚ και με παρρησία έδωσε στην δημοσιότητα την από 9/06/2017   αποκαλυπτική επιστολή του, η οποία αποτελεί κόλαφο για τον πρόεδρο της ΑΝΕΚ κ. Διαμαντή Ιωάννη και για τον Δήμαρχο Καλυμνίων και μέλος του Δ.Σ. της ΑΝΕΚ κ Γαλουζή Ιωάννη.

Ο  πρόεδρος της ΑΕΝΚ κ. Διαμαντής Ιωάννης ,με τις ευλογίες του κ. Γαλουζή, εξέδωσε το από 7-6-2017 δελτίο τύπου της εταιρείας, το οποίο είναι άκρως προσβλητικό και συκοφαντικό κατά των πολιτικών του  αντιπάλων. Η απάντηση κόλαφος ήρθε, ως Θεία δίκη, από το δικό τους άνθρωπο  και μέλος της διοίκησης της ΑΝΕΚ .κ. Μακρινάκη Κωνσταντίνο.

Στην επιστολή του λοιπόν ο κ. Μακρινάκης Κωνσταντίνος, κατά του κ. Διαμαντή,  και  «εμμέσως πλην σαφώς» κατά του δημάρχου κ. Γαλουζή ,μεταξύ άλλων αναφέρει:

« Κύριε πρόεδρε, Με μεγάλη έκπληξη ενημερώθηκα χθες για το από 7-6-2017 δελτίο τύπου της εταιρείας μας, το οποίο φέρει ευτυχώς μόνο την υπογραφή σας σχετικά με το γεγονός της ματαίωσης της πρόσφατης δίκης της εταιρίας μας κατά του κ. Καπαδάκη και της εταιρίας του ΚΑΛΥΜΝΑ ΓΙΩΤΙΝΓΚ. Το περιεχόμενο του συγκεκριμένου δελτίου τύπου σας, το οποίο προφανώς εκφράζει μόνο εσάς, είναι επιεικώς απαράδεκτο και σαφώς δεν το υιοθετώ στο σύνολό του».

Σ΄ άλλο σημείο, σχετικά με την σκανδαλώδη απουσία της ΑΝΕΚ από τα δικαστήρια, προκειμένου να επιστρέψουν στην ΑΝΕΚ τα κλεμμένα χρήματα, και που η ΑΝΕΚ δεν δήλωσε παράσταση Πολιτικής Αγωγής με αποτέλεσμα να εκδικάζεται ερήμην, ο κ. Μακρινάκης αναφέρει:

«σας υπενθυμίζω, ότι δεν είχα γνώση της δίκης αυτής στην Κω (την Τρίτη, 6-6-2017), ούτε φυσικά και των άλλων δικαστηρίων που έγιναν με κατηγορούμενο τον κ. Καπαδάκη και αφορούσαν τις περιβόητες επιταγές του (αναφέρομαι στις δίκες τόσο στον Πειραιά τον Ιούνιο του 2016, όσο κι αυτής στην Κάλυμνο τον περασμένο μήνα).»

«σχετικά με την απουσία της ΑΝΕΚ από την πρόσφατη δίκη κατά του ιδίου του κ. Καπαδάκη και της εταιρίας του (ΚΑΛΥΜΝΑ ΓΙΩΤΙΝΓΚ) είχα πλήρη άγνοια»

“ σε καμία περίπτωση, δεν θέλω να βρεθώ μπλεγμένος με τη δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις σας,”

Ο κ. Μακρινάκης αναφορικά με  την επισκευή του ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ και του ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ, καταγγέλλει:

«σε σχέση με την πρόσφατη και προκλητικά αναιτιολόγητα μακρόχρονη επισκευή του ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ, καθώς και με την περυσινή επισκευή του ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ κλπ. Με συναντούν συμπολίτες και με ρωτούν γιατί το κόστος των επισκευών αυτών ήταν τόσο μεγάλο. Εγώ το μόνο που τους απαντώ είναι το εξής: «Ό,τι ξέρετε, ξέρω».

Σχετικά με το πολιτικό ήθος της δημοτικής αρχής, το υψηλόβαθμο στέλεχος της παράταξης τους καταγγέλλει τα εξής:

« για ανεξήγητους λόγους, φροντίζετε να πυροδοτείτε το πολιτικό κλίμα, να προσβάλετε ανθρώπους και προσωπικότητες, κι όλα αυτά ως πρόεδρος της ΑΝΕΚ, της οποίας είμαστε μέλη του ΔΣ.»

Και επειδή ο δήμαρχος «ποιεί την νήσσα», ο κ. Μακρυνάκης μας αποκαλύπτει ότι είναι γνώστης των πάντων και στην επιστολή του αναφέρει:

«Σας θυμίζω ότι από καιρό σας έχω καταθέσει κι άλλες επιστολές μου, με περιεχόμενο καθόλου κολακευτικό, τις οποίες ξέρει και ο ίδιος ο κ. Δήμαρχος και τα μέλη του ΔΣ.»

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Όλα τα προαναφερόμενα, κατά καιρούς τα έχουμε καταγγείλει, τα έχουμε αναδείξει με όλους τους τρόπους στο δημόσιο διάλογο. Οι απαντήσεις που λαμβάνουμε  ουδεμία σχέση είχανν με το περιεχόμενο των αναφερομένων μας. Ήταν πάντα άκρως προσβλητικές σε πολιτικό ,σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τώρα, για  όλα αυτά, που καταγγέλλει ο δικός τους άνθρωπος ,βαθμοφόρος της διοίκησης της ΑΝΕΚ, τι άραγε «στολίδια» θα εφεύρει η διοίκηση του κ. Διαμαντή προκειμένου να πλήξει και να μειώσει  τον κ. Μακρινάκη;

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ