Ένα διαφορετικό  «Survivor» για μικρούς και μεγάλους στο Αγαθονήσι. (video)

2467

Έπεσε χθες Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017  η αυλαία του προγράμματος «Αθλητικά Μονοπάτια καλοκαίρι 2017» στο Αγαθονήσι,  με μιά όμορφη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρου του σχολικού συγκροτήματος του νησιού,και περιλάμβανε ένα διαφορετικό «Survivor»,  διαγωνισμό καλαθοσφαίρισης και αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ).

Βέβαια αυτό που εντυπωσίασε ήταν ότι στους διαγωνισμούς συμμετείχαν όχι μόνα τα μικρά παιδιά, αλλά και οι γονείς τους.

Μία άρτια οργανωμένη εκδήλωση από τις δύο 2 καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής την Κέλλυ και την Αναστασία, υπεύθυνες του προγράμματος, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγαθονησίου Ευάγγελος Κόττορος ,ο ιερέας και το σύνολο σχεδόν των μονίμων κατοίκων ,αλλά και των επισκεπτών του νησιού.

Να σημειώσουμε γι’ αυτό το πρόγραμμα, ότι ο σχεδιασμός και η υλοποίησή  του γίνεται  από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αναγέννηση & Πρόοδος», με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ένα πρόγραμμα που είχε την απόλυτη στήριξη του Δήμου Αγαθονησίου και το αγκαλιάσιαν παιδιά,γονείς και κάτοικοι του νησιού.

Εκτός τα πρωϊνά μαθήματα ασφαλούς κολύμβησης,σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε πατώντας εδω, η διασκέδαση των μικρών παιδιών συνεχιζόταν και το απόγευμα με  μαθήματα , ξιφασκίας, επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ), καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης στην άμμο, σκακιού

Επίσης τα μικρότερης ηλικίας παιδιά συμμετείχαν σε κιναισθητικά παιχνίδια.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 26 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε  στις 14 Ιουλίου 2017.

Δείτε video με χαρακτηριστικά πλάνα  από το ξεχωριστό «Survivor» και φωτογραφικό υλικό από τους διαγωνισμούς σε «Survivor»,καλαθοσφαίριση και αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ).