Με την παρουσίαση του βιβλίου του Μιχαήλ Κώτη «ο Ελληνοαυστραλός με το ψευδώνυμο Ζορμπάς»έπεσε η αυλαία των εκδηλώσεων της «Συνάντησης των Απανταχού Καλυμνίων 2017»

999

Με την παρουσίαση  του βιβλίου του Μιχαήλ Γ.Κώτη με τίτλο « ο Ελληνοαυστραλός με το ψευδώνυμο Ζορμπάς» έπεσε η αυλαία των τριήμερων εκδηλώσεων της «Συνάντησης των Απανταχού Καλυμνίων 2017».

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στην αίθουσα του ισογείου του Πνευματικού Κέντρου την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 στις 8.00 το βράδυ.

 Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντιπρόεδρος του Αναγνωστηρίου καθηγητής Μουσικής Γεώργιος Χατζηθεοδώρου.

Το βιβλίο συμπαρουσίασαν ο συγγραφέας του βιλίου Μιχαήλ Κώτης και η δημοσιογράφος συγγραφέας Νικητάδαινα Ρείση.

Για το συγγραφέα του βιβλίου Μιχάλη Γ.Κώτη να σημειώσουμε ότι γεννήθηκε στη Ρόδο από πατέρα Καλύμνιο και μητέρα Τηλιακιά.

Είναι παντρεμένος με την Καλλιόπη Καραφυλλάκη,πατέρας τριών παιδιών και παπούς πέντε εγγονιών .

Σπούδασε δάσκαλος στην Π.Α Ρόδου και μετεκπαιδεύτηκε στο Μ.Δ.Δ.Ε. Υπηρέτησε ως δάσκαλος και ως Διευθυντής σεόλους τους τύπους Σχολείων,ως βοηθός Επιθεωρητής,ως Προϊστάμενος και ως Σχολικός Σύμβουλος. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο.

Το νέο βιβλίο του με τίτλο « ο Ελληνοαυστραλός με το ψευδώνυμο Ζορμπάς» είναι μία μυθιστορηματική βιογραφία που το περιεχόμενο της αναφέρεται στον αδελφό του Παντελή που γεννήθηκε στην Κάλυμνο και σε ηλικία  20 ετών έφυγε για την μακρινή Αυστραλία, όπου κατάφερε να γίνει ένας πετυχημένος επιχειρηματίας –ιδιοκτήτης αλυσίδας δεκατριών κομμωτηρίων –με το ψευδώνυμο «ΖΟΡΜΠΑΣ» με μεγάλη προσφορά στην Ελληνική παροικία αλλά και στην κοινωνία της μεγαλούπολης όπου ζούσε.

Ένα βιβλίο που ανεπιφύλακτα συνιστούμε να διαβάσετε ,ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από τις βιβλιοθήκες των αποδήμων μας.