Ο τίτλος του «Ευεργέτη της Καλύμνου» και το «χρυσό μετάλλιο της Πόλης» θα απονεμηθούν στο Γιάννη Χαλίκο σε ειδική συνεδρίαση του ΔΣ σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017.

3435

Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 στις 8.00 το βράδυ με δύο θέματα στο πινάκιο:

1.Αποδοχή δωρεάς από το συμπατριώτη μας Ιωάννη Χαλίκο.

  1. Απονομή τιμητικής διάκρισης στο συμπατριώτη μας Ιωάννη Χαλίκο του Αντωνίου σύμφωνα με δύο ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Να σημειώσουμε ότι μετά τη ματαίωση της αγοράς του ακινήτου του πρώην κινηματογράφου «ΑΠΟΛΛΩΝ» από το Γιάννη Χαλίκο και τη δωρεά του στο Δήμο ,αναμένεται στη σημερινή συνεδρίαση να ανακοινωθεί μια νέα δωρεά.

Αναφορικά με τη βράβευση του Γιάννη Χαλίκου, θα του επιδοθεί τιμητικός έπαινος με τον οποίο θα του απονέμεται ο τίτλος του «ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ» ,ενώ θα του απονεμηθεί και το «χρυσό μετάλλιο της Πόλης» ,ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης για την αγάπη και την προσφορά του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κάλυμνο, στην οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά με το πλούσιο ,συνεχές και ποικίλο κοινωνικό και αναπτυξιακό έργο του.