Προ-συνεδριακός «πρωινός καφές» στη Βουλή με τους συνέδρους από τα Δωδεκάνησα

848

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός συναντήθηκε πριν την έναρξη του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗ-ΣΥ) για «πρωινό καφέ» με ομάδα συνέδρων από τα Δωδεκάνησα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν από τη Ρόδο οι πρώην βουλευτές κ.κ.  Κοσμάς Σφυρίου και Νίκος Ζωίδης, η περιφερειακή σύμβουλος κα Λίτσα Φτακλάκη και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ. Σάββας Χατζησάββας. Από την Κω, παρευρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής της ΔΗ-ΣΥ κ. Νίκος Κανταρτζής και η Γ.Γ. της Τ.Ο. και υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ κα Κατερίνα Γαβαλά. Από την Κάλυμνο παρέστησαν οι κ.κ. Νικήτας Γιαννικουρής, Γ.Γ. της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ,  Κατερίνα Βουρεξάκη υποψήφια βουλευτής της ΔΗ-ΣΥ, Κουντούρης Αντώνιος αναπλ. Γραμματέας της Τ.Ο. και Θανάτσης Γιώργος εκπρόσωπος ΔΗ-ΣΥ και από τη Λέρο ο κ. Γιάννης Σοροκάκης, Αντιδήμαρχος.

Η συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπροέδρου στη Βουλή, κράτησε πάνω από μία ώρα και επικεντρώθηκε κυρίως σε θέματα συντονισμού της παρουσίας των εκπροσώπων στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του πρώτου συνεδρίου που περιλαμβάνει όλες τις συνιστώσες της ΔΗ-ΣΥ και αναμένεται να συμπεριλάβει ευρύτερες θεματικές, προβληματισμούς και σχεδιασμό.
Κατά την ολοκλήρωση της συζήτησης ο Δημήτρης Κρεμαστινός δήλωσε:
«Σήμερα είχα τη χαρά να με επισκεφθούν οι συμπατριώτες και φίλοι που έχουν έρθει για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το οποίο αρχίζει σήμερα. Ανταλλάξαμε ιδέες όσον αφορά την ενότητα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της δυνατότητάς της να εξελιχθεί σε Δημοκρατική Παράταξη. Όλα αυτά θα τα συζητήσουμε στο συνέδριο διατηρώντας ο καθένας τις απόψεις του αλλά ταυτόχρονα σεβόμενοι, όλοι, πάντα, τις απόψεις της πλειοψηφίας. Και μέσα από τις απόψεις της πλειοψηφίας πιστεύουμε ότι θα προκύψει κάτι καλό για τον τόπο, όχι μόνο για τη δημοκρατική παράταξη.»