Τεράστια επιτυχία για τη Μαρία Μαγκούλια πήρε χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Κ20 στους βαλκανικούς αγώνες στο Πιτέστι της Ρουμανίας.

3035

Τεράστια επιτυχία για τη νεαρή Καλυμνιά τη 17χρονη Μαρία Μαγκούλια που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της σφαιροβολίας ρίχνοντας τη σφαίρα στα 14,64 μέτρα  στους βαλκανικούς αγώνες στην κατηγορία Κ20 που πραγματοποιούνται στο Πιτέστι της Ρουμανίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Μαρία αγωνιζόμενη σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 το απόγευμα με τα χρώματα της Εθνικής αυτή τη φορά συμμετέχοντας στην ομάδα  νεανίδων (18,19 ετών) και για πρώτη φορά ρίχνοντας με σφαίρα 4 κιλών, κατάφερε να πάρει μετάλλιο.

Και όπως γράφει η επίσημη  σελίδα του ΣΕΓΑΣ:  Η κορασίδα Μαρία Μαγκούλια δεν είχε κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί με την σφαίρα των νεανίδων και να πετύχει βολή στα 14,64 μ., που της έδωσε την πρόκριση για τη διοργάνωση του Γκροσέτο και το χάλκινο μετάλλιο στο σημερινό αγώνα. 

Στη φωτογραφία η Μαρία Μαγκούλια με τη σφυροβόλο Νικόλ Νίκη Ναξάκη που πήρε ασημένιο μετάλλιο μετά τους αγώνες στο Πιτέστι της Ρουμανίας

Να θυμίσουμε ότι πριν ένα μήνα περίπου στους Βαλκανικούς κορασίδων στην Κωνσταντινούπολη είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Φωτογραφίες από την απονομή με τη Μαρία Μαγκούλια πάνω στο βάθρο