Έκφραση συγχαρητηρίων και ευχαριστιών από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Καλύμνου για τις επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

1093

          Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Καλύμνου αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές των Λυκείων μας που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.

Ιδιαίτερα συγχαίρει όλους τους μαθητές του σχολείου μας που με τις υψηλές επιδόσεις τους κατόρθωσαν να εισαχθούν στις σχολές της επιλογής τους. Μια κοπιαστική προσπάθεια έλαβε τέλος  με  μεγάλη δικαίωση και ανοίγονται μπροστά τους νέοι ορίζοντες και νέοι αγώνες που θα κληθούν να δώσουν και πάλι τη μάχη τους.

Φέτος το σχολείο μας είχε πολύ μεγάλες επιτυχίες αφού 43 μαθητές από τους 55 που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις εισήχθησαν στα ΤΕΙ και μάλιστα πολλοί με πρώτες επιτυχίες (3 πρώτοι και πολλοί άλλοι μέσα στην δεκάδα). Έτσι το σχολείο μας ήρθε πρώτο στα Δωδεκάνησα και ανάμεσα στα πρώτα σε όλη την Ελλάδα. Αυτό αποδεικνύει την πολύ σπουδαία προσφορά γνώσεων και δεξιοτήτων   που παρέχεται στους μαθητές μας στο σχολείο μας. Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε λοιπόν τον Διευθυντή και το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας για την προσφορά τους, για το υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης. Τα αποτελέσματα δικαίωσαν την κοπιαστική τους προσπάθεια και τους ευχόμαστε πάντα να έχουν επιτυχίες.

Συγχαίρουμε επίσης όλους τους γονείς και κηδεμόνες που μαζί με τα παιδιά τους  αγωνίστηκαν και θα εξακολουθήσουν να τα στηρίζουν και να συμμετέχουν σε κάθε τους βήμα.

Σε όλους τους μαθητές που δεν κατόρθωσαν να εισαχθούν στις διάφορες σχολές να ξέρουν ότι η ζωή έχει πολλούς δρόμους και δεν θα πρέπει να στενοχωριούνται αλλά αντίθετα να παίρνουν δύναμη και θάρρος. Πολλές φορές κάθε εμπόδιο βγαίνει σε καλό και μας δίνει τη δυνατότητα να πετύχουμε πολύ μεγαλύτερους στόχους από αυτούς που είχαμε αρχικά.

Τέλος ευχόμαστε σε όλους, καθηγητές, γονείς, μαθητές και πρωτοετείς φοιτητές  να έχουν υγεία, δύναμη και κουράγιο για να συνεχίζουν το δύσκολο δρόμο της ζωής.

Καλή πρόοδο

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                                                       Ο Γραμματέας

 

Θεμελίνα Φιλίτση                                                               Μιχαήλ Κυράννης