Επίσκεψη Βρετανικής προξενικής ομάδας στη Λέρο.

761

Την Παρασκευή 25.8.2017 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνάντηση μεταξύ των βρετανών πολιτών που διαμένουν στη Λέρο και στελεχών του Βρετανικού Υποπροξενείου Ρόδου, παρουσία του Δημάρχου Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια. Στην ανοιχτή συνάντηση, η οποία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λέρου, θα συζητηθούν θέματα προσωπικών ή μαζικών επειγόντων περιστατικών, οι διαδικασίες έκδοσης κατεπειγόντων διαβατηρίων, καθώς και η ενημέρωση για έκδοση δημοσίων εγγράφων (όπως πιστοποιητικά μη-κωλύμματος γάμου κ.ά.).

Σημειώνεται ότι τα στελέχη του Βρετανικού Υποπροξενείου Ρόδου θα επισκεφτούν το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου, όπου έχουν νοσηλευθεί κατά καιρούς Βρετανοί πολίτες, προκειμένου να γνωρίσουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και να τους ευχαριστήσουν για το πολύτιμο έργο τους.

Τέλος, παρακαλούνται οι δημότες της Λέρου που γνωρίζουν βρετανούς πολίτες που διαμένουν στο νησί, όπως έχουν την ευγενή καλοσύνη να τους ενημερώσουν σχετικά με την συνάντηση.

Ακολουθεί η πρόσκληση του Βρετανικού Υποπροξενείου Ρόδου στην Αγγλική γλώσσα:

INVITATIONFORALLBRITISHNATIONALSRESIDINGONLEROS

We would like to kindly invite all British nationals residing on Leros for an open meeting with the British Consular team of Rhodes on Friday 25 August 2017 at 18:00 until 19:30 at the City Hall of Leros (Municipal Council Hall) in Platanos.

This will be an opportunity for us to meet you, explain our role and what we do and discuss issues of common concern.

Our host, the Mayor of Leros Mr. Michalis Kolias will kindly participate and join our discussion.

All are welcome! Rhodes Consular Team:

Rania Kossiori, Nelly Arghyropoulou, Geraldine Cunningham