Θέματα που αφορούν στην Κάλυμνο έθεσαν στο Διοικητή της ΑΑΔΕ ο Δήμαρχος Ι.Γαλουζής και ο Πρόεδρος Λογιστών Εμ.Μουσελλής.

2051

Συνάντηση στην Κω  με το Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) Γιώργο Πιτσιλή είχαν χθες Δευτέρα 21 Αυγούστου  2017 ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής και ο Πρόεδρος των Λογιστών Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής.

Ο Διοικητής της Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής,συνοδευόμενος  από τον Γενικό Διοικητή Φορολογικής Διοίκησης  Ευθύμιο Σεϊτη και από τον  φορολογικό Περιφερειάρχη Πειραιά και Νήσων της ΑΑΔΕ,  Ρήγα Μπάρκουλα, επισκέφτηκαν την  Κω  στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί σε τουριστικά νησιά της χώρας.

Στην  επισκέψη αυτή εκτός από τη συνεργασία που είχε με στελέχη της ΔΟΥ Κω αναφορικά με την πορεία των εσόδων, τη φοροδιαφυγή κ.λπ , ο κ. Πιτσιλής, συναντήθηκε με εκπροσώπους της τοπικής Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών τάξεων, με τους οποίους συζήτησε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο  κ. Πιτσιλής στις 3.00 το απόγευμα είχε συνάντηση στο «Ξενοδοχείο ΚΩΣ» με το Δήμαρχο Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή και με τον Πρόεδρο Λογιστών Μανώλη Μουσελλή και 2 μελών του Συλλόγου, οι οποίοι του έθεσαν θέματα που απασχολούν το νησί.

Ο Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής έθεσε θέμα παράτασης των φορολογικών υποχρεώσεων των επιχειρηματιών του νησιού λόγω του σεισμού, καθώς και τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και μετά το τελος του 2017

Ο πρόεδρος των Λογιστών Μανώλης Μουσελλής έθεσε το θέμα επαναλειτουργίας της ΔΟΥ στην Κάλυμνο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, επισημαίνοντας ότι καμία οικονομική επιβάρυνση δεν θα υπάρξει αφού το κτίριο για τη στέγαση τςη υπάρχει και το μόνο που απομένει είναι να επιστρέψουν οι υπάλληλοι που έχουν μετακινηθεί στην Κω ή σε άλλες Υπηρεσίες.

Ο Μανώλης Μουσελλής προσέφερε στο Διοικητής της ΑΑΔΕ το φωτογραφικό λεύκωμα “ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ” του Νικόλα Σμαλιού.