Στο πανέμορφο φιόρδ του Βαθύ Καλύμνου πραγματοποιήθηκε ο κολυμβητικός διάπλους και ο διαγωνισμός στις φουντανέλες(βουτιές) από τα βράχια. (video– φωτορεπορτάζ) .

3822

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο κολυμβητικός διάπλους «Ρίνα –Βαθύ» αλλά και ο διαγωνισμός στις φουντανέλες(βουτιές) από τα βράχια, στο μοναδικής  ομορφιάς φιόρδ στο Βαθύ Καλύμνου, σήμερα Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 στις 4.00 το απόγευμα .

Ο κολυμβητικός διάπλους ,αλλά και οι μοναδικές φουντανέλες από τα βράχια προσέλκυσαν αρκετό κόσμο στο Βαθύ.

Οι συμμετοχές κολυμβητών και κολυμβητριών στο διάπλου έφτασαν τις 27 και στις βουτιές από τα βράχια στις 12.

Αγόρια, κορίτσια ,άνδρες ,γυναίκες διαφόρων εθνικοτήτων.

Οι τρείς πρώτοι που τερμάτισαν, ανεξάρτητα κατηγορίας, στο διάπλου ήταν:

1.Valantine Lukas

2.Σουσαφίρης Πολυχρόνης

  1. Μαίλλης Μιχάλης

Τα τελικά αποτελέσματα κατά κατηγορία στο διάπλου και στις εντυπωσιακές φουντανέλες(βουτιές) από τα βράχια φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

 

Στους τρεις πρώτους από κάθε  κατηγορία απονεμήθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα, επίσης κύπελλα στους πρώτους.

Δείτε τις απονομές για το διάπλου στις 6 κατηγορίες:

Δείτε τις απονομές στους νικητές στο διαγωνισμό με βουτιές από τα βράχια στις 4  κατηγορίες:

Η διοργάνωση της όλης εκδήλωσης έγινε με φροντίδα  των δύο καθηγητών Φυσικής Αγωγής της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού, Πόπης Ρηνιού Κορφιά και Βασίλη Διακομιχάλη και με τη συνδρομή του Διευθυντού 1ου Λυκείου Καλύμνου καθηγητή Φυσική Αγωγής Νικολάου Κορφιά

Την παρουσίαση είχε  ο Γιάννης Νομικάριος που για μία ακόμη φορά έδωσε την άλλη διάσταση στην  εκδήλωση με ζωντανό και πάντα ελκυστικό τρόπο και με πολύ μουσική.

Καθόλη τη διάρκεια του διάπλου σε κοντινή απόσταση από τους κολυμβητές,βρισκόταν σκάφος του Λιμεναρχείου Καλύμνου, καθώς και σκάφη ιδιωτών εθελοντών,προκειμένου να παρέξουν βοήθεια στους κολυμβητές κάτι όμως που δεν χρειάστηκε.

Παρόντες στην εκδήλωση ο αντιδήμαρχος Μικές Ρήγας , εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Καλύμνου  και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού Χαράλαμπος Πλάτσης, που είχε και όλη την ευθύνη της διοργάνωσης.

Δείτε 4 ολιγόλεπτα video από τον τερματισμό του διάπλου και τις βουτιές από τα βράχια και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση.