Εκδηλώσεις προς τιμήν του Σκεύου Ζερβού.

997

Από το Δήμο Καλυμνίων εκδόθηκε η παρακάτω πρόσκληση:

Πρόσκληση σε εκδηλώσεις προς τιμήν του αείμνηστου συμπατριώτη μας, πρωτοπόρου της ιατρικής και αγωνιστή για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στον εθνικό κορμό, Σκεύου Ζερβού.

Σας προσκαλούμε στην τιμητική εκδήλωση και την επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν του αείμνηστου συμπατριώτη μας, πρωτοπόρου της ιατρικής και αγωνιστή για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στον εθνικό κορμό, Σκεύου Ζερβού, το Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 και την Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο.

 Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017, ώρα 7.30μμ Τιμητική εκδήλωση στο ισόγειο του ΓΙνευιιατικού Κέντρου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τα εξής:

• Χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Καλυμνίων, κ. Ιωάννης Γαλουζής ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, κ. Παΐσιος ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Ιωάννης Θεμέλαρος ο Εκπρόσωπος του Αναγνωστηρίου

• Βιογραφικό Ντοκιμαντέρ του Σκεύου Ζερβού από την Πολιτιστική Ομάδα «Αρχιπέλαγος». Θα παρουσιάσει το μέλος της Πολιτιστικής Ομάδας «Αρχιπέλαγος», κ. Ευδοξία Τσουγκράνη. • Ομιλία του συμπατριώτη μας, κ. Σακελλάριου Καρπάθιου, Διευθυντή Ε.Σ.Υ. Μαιευτικού Γυναικολογικού Τμήματος Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», αμ. Επίκουρου Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών.

■  Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017, ώρα 9.00 π μ Επιμνημόσυνη δέηση στο Ναό του Αγίου Νικολάου και στη συνέγεια τρισάγιο στον τάφο του Σκεύου Ζερβού (στο Σταυρό). χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λέοου. Καλύιινου και Αστυπαλαίας κκ. Παισίου.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός