Ένας απινιδωτής στο Νοσοκομείο Καλύμνου από χρήματα που συγκεντρώθηκαν μετά την πρωτοβουλία ενός Ιρλανδού μόνιμου κάτοικου Καλύμνου.

3192

Ένας ολοκαίνουργιος νοσοκομειακός  απινιδωτής διατέθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου που αγοράστηκε από χρήματα που συγκεντρώθηκαν μετά την πρωτοβουλία ενός Ιρλανδού μόνιμου κάτοικου  Καλύμνου,

Ο Ιρλανδός Jim Kirk μόνιμος κάτοικος Καλύμνου τα τελευταία 17 χρόνια, ανέλαβε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία πριν 2 μήνες προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για την αγορά ενός καινούργιου Νοσοκομειακού απινιδωτή, που θα διατεθεί στο Νοσοκομείο Καλύμνου. Η προσπάθεια αυτή στηρίχθηκε έμπρακτα και  από το Παραδοσιακό καφενείο «ΚΙΤΣΟΣ» στις Ελιές.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση για την πρωτοβουλία αυτή:

Ο στόχος που είχε βάλει ο Ιρλανδός φίλος Jim Kirk επιτεύχθηκε,  αφού υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και δόθηκε μάλιστα  η δυνατότητα να αγοραστούν εκτός από τον απινιδωτή,ένα holter και ένα οξύμετρο.

Χθες Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017στις 12.00 το μεσημέρι, ο Jim Kirk συνοδευόμενος από φίλους που στήριξαν την πρωτοβουλία του, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Καλύμνου και παρέδωσε τα χρήσιμα αυτά ιατρικά όργανα στο διευθυντή της Καρδιολογικής μονάδας του Νοσοκομείου Μανώλη Τσικούρη.

Παρόντες κατά την παράδοση  ο Διοικητής του νοσοκομείου Εμμανουήλ Βόλος και ο διευθυντής της χειρουργικής μονάδας Διονύσης Παρασκευόπουλος.