Για υπέρβαση του ορίου απρέπειας και τραμπουκισμού κατηγορεί το Γραφείο τύπου της ΠΝΑ τους Περιφερειακούς Συμβούλους Α.Ανανία και Π.Κουνάκη

1036

Για υπέρβαση κάθε  ορίου απρέπειας και τραμπουκισμού κατηγορεί το Γραφείο τύπου της ΠΝΑ του Περιφερειακούς Συμβούλους Α.Ανανία και Π.Κουνάκη.

Αφορμή η  ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα οι 2 περιφερειακοί Σύμβουλοι  και τα όσα είχαν προηγηθεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη διάρκεια της προηγούμενης μέρας.

Παραθέτουμε κατά σειρά την καταγγελία των 2 Περιφερειακών Συμβούλων και το δελτίο τύπου της Περιφέρειας:

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

“Η απαξίωση και η διαρκής υποβάθμιση του Περιφερειακού Συμβουλίου, από την Περιφερειακή Αρχή, οδήγησε στον εκφυλισμό της λειτουργίας του.
Αφού έχουν περάσει περισσότερο από δύο μήνες χωρίς τη σύγκλιση του Οργάνου, αποφασίστηκε ο ορισμός της με τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε δύο χώρους με αδυναμία επαρκούς επικοινωνίας. Αυτό, ενώ έχουν γίνει επιτυχημένες τηλεδιασκέψεις ανάμεσα σε αίθουσες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο παρελθόν. Η αναβολή όλων των θεμάτων, εκτός ελάχιστων επειγόντων, οι εντάσεις και οι ανώφελοι διαξιφισμοί  ήταν το δυσάρεστο επακόλουθο. Περισσότερο δυσάρεστη είναι όμως,  η αίσθηση ότι αυτό ήταν και το επιθυμητό για την Περιφερειακή Αρχή. Η αδιαφορία, εκ μέρους της, για σύγκλιση, συνεργασία και παραγωγή έργου είναι χωρίς προηγούμενο. Στο διχασμό, την έριδα και την επικοινωνία του αυτονόητου… κάνει πρωταθλητισμό!
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Άγγελος Ανανίας
Παναγιώτης Κουνάκης”

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ανανίας και Κουνάκης ξεπέρασαν κάθε όριο απρέπειας και τραμπουκισμού. Ας φροντίσουν επιτέλους να ενηλικιωθούν πολιτικά

 Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Άγγελος Ανανίας και Παναγιώτης Κουνάκης ξεπέρασαν κάθε όριο απρέπειας και τραμπουκισμού, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο ψυχισμός τους είναι τέτοιος που επιχείρησαν να αναδείξουν ως πολιτικό ζήτημα, ένα καθαρά  τεχνικό πρόβλημα. Φυσικά απέτυχαν.

Σε πλήρη συμφωνία των αρχηγών των παρατάξεων, μετά το τεχνικό πρόβλημα που δεν επέτρεψε την ορθή επικοινωνία, όλα τα θέματα μετατέθηκαν στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στη Ρόδο, με μόνη παραφωνία τους δυο φωνασκούντες, που νόμιζαν ότι βρήκαν την ευκαιρία να πουλήσουν μαγκιά και τσαμπουκά.

Ο ξεπεσμός δεν έχει πάτο γι αυτούς που επαίρονται και αυτοπροβάλλονται για το δήθεν «νέο στην πολιτική», ενώ στη πραγματικότητα εκφράζουν ό,τι πιο απωθητικό και παρωχημένο.

Μια λέξη μόνο: ντροπή.

Ας φροντίσουν επιτέλους να ενηλικιωθούν πολιτικά και ίσως τότε να αναληφθούν ότι με την πολιτική δεν ασχολούμαστε ούτε για να γεμίζουμε τα μαγαζιά μας, ούτε για να περιφέρουμε κενούς περιεχομένου πολιτικούς τίτλους στον πεζόδρομο.