Ο Αντώνης Μονοκάνδηλος μιλά στο “Epsilon TV” για το ριψοκίνδυνο εγχείρημα του, να ταξιδέψει από την Αμερική με ιστιοφόρο για να έλθει στην Κάλυμνο(video).

2740

Προσκεκλημένος στην  εκπομπή «Εμείς» με οικοδέσποινα τη γνωστή δημοσιογράφο Χριστίνα Λαμπίρη στην τηλεόραση ‘’Epsilon TV” ήταν την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017,  ο 65χρονος Καλύμνιος  Αντώνης (Τόνυ) Μονοκάνδηλος.

Ο Αντώνης (Τόνυ) Μονοκάνδηλος, μέσω skype μίλησε για το ριψοκίνδυνο εγχείρημα του, να ξεκινήσει με ιστιοφόρο  σκάφος 7,5 μέτρων, από την Φλόριντα της Αμερικής και να φτάσει στην ιδιαιτέρα του Πατρίδα την Κάλυμνο, διασχίζοντας τον Ατλαντικό Ωκεανό. Το εγχείρημα αυτό διακόπηκε  500 νμ περίπου από το Γιβραλτάρ , λόγω μηχανικής βλάβης  που παρουσιάστηκε στο σκάφος.

Ο Αντώνης απαντώντας στη δημοσιογράφο, είπε ότι δεν μετάνιωσε για το εγχείρημα του αυτό, που ήταν και δαπανηρό, αφού του στοίχισε περισσότερο από 35.000 ευρώ και το θέμα για να το επαναλάβει είναι μόνο οικονομικό.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για το εγχείρημα του Αντώνη Μονοκάνδηλου που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, πρωτοπαρουσίασε το kalymnos-news.gr.

Δείτε το σχετικό video από την παρουσία του Αντώνη Μονοκάνδηλου στο  “Epsilon TV”  και στην  εκπομπή «Εμείς» της Χριστίνας Λαμπίρη .

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα Mamouzellos Information Technologies στις Ελιές και τον ιδιοκτήτη του Γεώργιο Μαμουζέλλο, που μερίμνησε για την απρόσκοπτη συνομιλία μέσω skype του Αντώνη Μονοκάνδηλου με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Λαμπίρη στην εν λόγω εκπομπή