Συνεχίζουν με την ίδια πετυχημένη συνταγή από πλευράς περιεχομένου την εκπομπή τους «Εν Καλύμνω» Μπέτυ και Μάμας κάθε Σαββατοκύριακο.

1352

Αλλαγές στην εκπομπή «Εν Καλύμνω» των δημοσιογράφων  Μπέτυς Μαϊλλη και Μάμα Χαραμαντά  που μεταδιδόταν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή  στο ΑΙΓΑΙΟ TV  έγιναν με την έναρξη της νέας σαιζόν.

Οι αλλαγές αφορούν στις ημέρες μετάδοσης της εκπομπής.

Συγκεκριμένα η εκπομπή δεν μεταδίδεται καθημερινά αλλά μόνο το Σαββατοκύριακο .

Σάββατο και Κυριακή στις 3.00-5.00 το απόγευμα.

Η εκπομπή περιλαμβάνει  μια ανασκόπηση των γεγονότων και των ειδήσεων της εβδομάδας, εμπλουτισμένη με ρεπορτάζ της τοπικής επικαιρότητας ενώ υπάρχουν και προσκεκλημένοι.

Η έναρξη των εκπομπών με αυτές τις ημέρες μετάδοσης  ξεκίνησε από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017.

Παρότι ο συνολικός χρόνος των δύο αυτών εκπομπών είναι κατά πολύ μικρότερος σε σχέση με τον χρόνο των πέντε καθημερινών εκπομπών, οι δύο δημοσιογράφοι συνεχίζουν με την ίδια πετυχημένη συνταγή και με την εμπειρία που διαθέτουν, κατάφεραν να καλύπτουν όλα τα γεγονότα της εβδομάδας ,να κάνουν ελκυστική και ενδιαφέρουσα την εκπομπή τους και είναι μακράν πρώτοι, απ’ όλες τις άλλες εκπομπές του καναλιού σε τηλεθέαση.

Αναφορικά τώρα με το καθημερινό κενό που έχουν αφήσει, απ’ότι φαίνεται η ιδιοκτησία του καναλιού πάει να το καλύψει με κάποια άλλη ενημερωτική εκπομπή, που θα μεταδίδεται τις ίδιες ώρες που μεταδιδόταν και η εκπομπή «εν Καλύμνω»

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο μπορεί η νέα εκπομπή να αντικαταστήσει μια εκπομπή που εδώ και 17 χρόνια είχε γίνει τρόπος ζωής για αρκετό κόσμο, όμως ένα είναι βέβαιο, ότι όποια προσπάθεια και να γίνει θα υπολείπεται κατά πολύ, σε ενδιαφέρον και ρεπορτάζ από την εκπομπή του Μάμα και της Μπέτυ.

Και το λέει αυτό η στήλη μας, που  όλα αυτά τα χρόνια, αρκετές φορές έχει διαφωνήσει και έχει αντιπαρατεθεί με σκληρές μάλιστα κόντρες με τους εν λόγω δημοσιογράφους.

(Από ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ)