Παρουσία του ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή πραγματοποιήθηκαν οι Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου Δωδεκανήσου ΠΠΒ-ΠΚΒ στην Κάλυμνο.

1212

Χθες Σάββατο 09/09/2017 στις 17:30,  πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Καλύμνου , οι Αναπτυξιακοί αγώνες στίβου Δωδεκανήσου ΠΠΒ-ΠΚΒ, για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών με την επωνυμία  «ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2017».

Τους αγώνες τίμησε ο ΓΓ του ΣΕΓΑΣ συμπατριώτης μας Βασίλης Σεβαστής.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή αθλητών αλλά και κόσμου που βρέθηκε στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου και χειροκρότησε τους μικρούς αθλητές.

Η διοργάνωση ήταν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου  σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Καλύμνου  και την Ένωση Καζώνης-Κάλυμνος 2000 .

Κατά την έναρξη της τελετής χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλης Ζήκας ο ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής και οΔήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής.

Δείτε το σχετικό video

Αμέσως μετά την ΄τελετή έναρξης και παράλληλα με την έναρξη του αγωνιστικού μέρους τιμήθηκαν δύο αθλητές από την Κάλυμνο, που την φετινή περίοδο αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας και διακρίθηκαν.

Η Μαρία Μαγκούλια και ο Αντώνης Ρούσσος.

Από αγωνιστικής πλευράς συμμετείχαν 8 αθλητικά Σωματεία απ’ όλα τα Δωδεκάνησα και περισσότεροι από 70 μικροί αθλητές και αθλήτριες

Δείτε τα αποτελέσματα με τους 3 πρώτους νικητές κατά αγώνισμα και φωτορεπορτάζ από την απονομή των μεταλλίων.