Άλλαξε όψη το κυλικείο στο λιμάνι Καλύμνου και έγινε ένας πανέμορφος και φιλόξενος χώρος.

4705

Σε ριζική ανακαίνιση του κυλικείου-αίθουσας επιβατών, στο κεντρικό λιμάνι Καλύμνου, προχώρησε η νέα ένοικος, μετατρέποντάς τον, στην κυριολεξία σε ένα πανέμορφο, ελκυστικό, εντυπωσιακό και φιλόξενο χώρο.

Αν και εναπομένουν ακόμη κάποιες εργασίες, τόσο εσωτερικά με την κατάλληλη διακόσμηση και προσαρμογή στις ανάγκες εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού και όχι μόνο,  όσο και εξωτερικά με την τοποθέτηση καλαίσθητης πέργκολας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα σχέδια που έχουν εγκριθεί από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (Σ.Α.) Π.Ε. ΚΑΛΥΜΝΟΥ ο όλος χώρος άλλαξε όψη στην κυριολεξία.

Με  χρώματα απαλά, διακριτικά και προσαρμοσμένα στο περιβάλλον βάφτηκε όλο το κτίριο, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Το μπάρ φτιαγμένο από ξύλο και εξοπλισμένο με καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές είναι πανέτοιμο να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών.

Επίσης προβλέφθηκε και ειδικός χώρος για την φύλαξη αποσκευών επιβατών.

Ο φωτισμός και τα φωτιστικά που τοποθετήθηκαν εντυπωσιακά.

Επίπλωση επαρκής , άνετη,καλαίσθητη, όμορφη που δένει με τον υπόλοιπο χώρο έχει τοποθετηθεί και μετατρέψει την εσωτερική αίθουσα, σε χώρο ευχάριστης παραμονής και αναμονής  αλλά και σε χώρο για να απολαύσεις το καφέ σου ,το αναψυκτικό, το σνακ, αλλά και τις γευστικές  ποικιλίες που προσφέρονται.

Μεταλλικές όμορφες καρέκλες και τραπέζια, διακοσμούν τον εξωτερικό χώρο, που με την τοποθέτηση της πέργκολας θα δέσουν  και θα δημιουργήσουν έναν μοναδικό και  ελκυστικό χώρο, όχι μόνο για τους επιβάτες, αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο ,αφού είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης και ένα σημείο ηρεμίας και απόλαυσης δίπλα στην θάλασσα.

Και φυσικά δεν είναι τυχαίο το όνομα «Εν πλω» που επέλεξε η νέα ιδιοκτήτρια για να δώσει στο κυλικείο του λιμανιού του νησιού.

Κλείνοντας να κάνουμε και μία  αναφορά στη νέα ένοικο του Κυλικείου, την Άννα Τριανταφύλλου –Καλομοίρου που μετά από διαγωνιστική διαδικασία από το ΔΛΤ Καλύμνου, ανακηρύχθηκε η πλειοδότρια και μέσα σε ένα μήνα, κατάφερε να δημιουργήσει ένα πραγματικό στολίδι, στην είσοδο του λιμένα Καλύμνου.