Αιχμές Δ.Διακομιχάλη κατά της Παράταξης Γ.Ρούσσου , που προσέφυγε κατά της απόφασης απαλλοτρίωσης εδαφικής έκτασης στο ημιτελές έργο του ΧΥΤΑ.(video)

1202

Η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο. Ας κάνουν αυτοκριτική για ότι έχουν κάνει ..και τραβιόμαστε χωρίς να υπάρχει λόγος. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Ο ΧΑΔΑ καπνίζει, ΧΥΤΑ δεν έχουμε..

Στην Κω βρέθηκε σήμερα Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017, ο τέως Δήμαρχος  Δημήτρης Διακομιχάλης και δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης του, την περίοδο 2011 ,που ψήφισαν  την 169/2-8-2011 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, που κήρυττε την απαλλοτρίωση εδαφικής έκτασης 34.261,04 τμ στον χώρο του ημιτελούς έργου του ΧΥΤΑ,προκειμένου να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν οι εργασίες

Σκοπός του ταξιδιού αυτού, η παρουσία τους στο Γραφείο της Ανακρίτρια Κω, κατόπιν κλήσεως που έλαβαν για να απολογηθούν  για την πράξη της απόπειρας απιστίας σχετική με την υπηρεσία τελεσθείσα από κοινού,μετά από καταγγελία του Γεωργίου Ρούσσου, Μιχαήλ Λελέκη, Ιωάννη Μαστροκούκου, Μιχαήλ Μπούκη, Αγαπητού Σκουμπουρδή και Σακελλαρίου Ζερβού ,δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας την περίοδο 2011.

 Ο Δ.Διακομιχάλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι που παρουσιάστηκαν σήμερα, ζήτησαν προθεσμία για να ενημερωθούν και να προετοιμάσουν τις απολογίες τους. Το αίτημα τους έγινε δεκτό και δόθηκε προθεσμία να προσέλθουν και να απολογηθούν στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2014,πλην δύο ατόμων, που λόγω επαγγελματικών τους ενασχολήσεων ζήτησαν να απολογηθούν την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017.

 Κατά την επιστροφή τους στην Κάλυμνο, σήμερα το μεσημέρι ,  το kalymnos-news.gr συνάντησε και ζήτησε από το Δημήτρη Διακομιχάλη, να κάνει κάποιες δηλώσεις για την υπόθεση .

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης μιλώντας μπροστά στο φακό του kalymnos-news.gr μεταξύ άλλων ανέφερε:

Εκφράζω τη βεβαιότητα ότι η υπόθεση αυτή θα τεθεί στο αρχείο. Ότι έγινε ήταν μετά από τις σχετικές εγκρίσεις όλων των εμπλεκομένων και αρμοδίων Υπηρεσιών.

Απλά ο κ. Ρούσσος μαζί με όλη την Παράταξη του Μαστροκούκο, Μπούκη, Ζερβό, Λελέκη και όποιους άλλους που ήταν στη μειοψηφία, αφού εγκρίθηκε και  από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η απόφαση της απαλλοτρίωσης, εκείνοι αφού πέρασε η προθεσμία του ενός μηνός που είχαν τη δυνατότητα να κάνουν προσφυγή στην επιτροπή του άρθρου 152, δεν το έκαναν σκόπιμα και προσέφυγαν αρμοδίως σε όλη την Ιεραρχία της δικαιοσύνης, με αποτέλεσμα μετά από αυτή την καταγγελία που έγινε, να δοθεί η  εντολή να πάρει το δρόμο στη δικαιοσύνη .

Μετά την προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε  τακτική ανάκριση και είμαστε σε αυτό το στάδιο, αλλά η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο.

Πρέπει κάποια στιγμή, όλοι οι άνθρωποι αυτοί, να κάνουν αυτοκριτική για ότι έχουν κάνει ,διότι έχουν ποινικοποιήσει  την πολιτική ζωή του τόπου, τραβιόμαστε χωρίς να υπάρχει λόγος.

Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Ο ΧΑΔΑ καπνίζει, ΧΥΤΑ δεν έχουμε και ποιός ξέρει για πόσα χρόνια ακόμα θα είμαστε σε αυτή την κατάσταση την τριτοκοσμική

Δείτε το σχετικό video