Το Αντώνη Βεζυρόπουλο το «βοσκό των Ιμίων» όπως είναι γνωστός στο πανελλήνιο , συνάντησε σήμερα Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 το kalymnos-news.gr στην παραλιακή της Καλύμνου,την ώρα που ανέμενε να ξεκινήσει και να παρακολουθήσει την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας και των στρατευμένων παιδιών για την εθνική επέτειο .
Ο Αντώνης Βεζυρόπουλος, ο βοσκός που διατηρούσε για πολλά χρόνια πάνω στις δύο νησίδες 40 κατσίκια, δηλώνοντας με την παρουσία του την Ελληνικότητα των Ιμίων, ακμαιότατος, γεμάτος ζωντάνια και εντυπωσιακή πνευματική διαύγεια, παρά τα 90 χρόνια του, αναπόλησε με περηφάνια τις εποχές που με το σκάφος του πήγαινε στα Ίμια, αγνοώντας τους κινδύνους και τις προκλήσεις των γειτόνων.
Επίσης στη σύντομη συνομιλία που είχαμε μαζί του, μας έκλεισε ραντεβού για το τέλος Ιανουαρίου 2018, στην εκδήλωση μνήμης για τους 3 πεσόντες Αξιωματικούς του ΠΝ.
.