Από το Σ.Τηλιακό στο Ν.Φρατζή η σκυτάλη του Προέδρου του ΔΛΤ Καλύμνου.

1668

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017,στις 11.00 το πρωί, παρουσία του Δημάρχου Ιωάννη Γαλουζή, η τελετή παράδοσης και παραλαβής της Προεδρίας του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου.

Ο μέχρι τώρα Πρόεδρος Σακελλάρης Τηλιακός, παρέδωσε στο Νέστορα Φρατζή, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Να σημειώσουμε ότι Σακελλάρης Τηλιακός παραμένει Αντιδήμαρχος Οικονομικών ,ενώ ανέλαβε και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού, θέση που κατείχε ο Νέστορας Φρατζής.

Ο δήμαρχoς Ιωάννης Γαλουζής στο σύντομο  χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτέλεσε το ΔΛΤ επί Προεδρίας του Σ.Τηλιακού τον οποίο και ευχαρίστησε για την προσφορά του. Επίσης καλωσόρισε το νέο Πρόεδρο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο παραδίδων Πρόεδρος του ΔΛΤ Σακελλάρης Τηλιακός έκανε ένα σύντονο απολογισμό του έργου, επισημαίνοντας ότι αφήνει ένα καλό “κουμπαρά” στη νέα Διοίκηση, αφού αυτή τη χρονική στιγμή υπάρχουν στο ταμείο του ΔΛΤ Καλύμνου 515.000 ευρώ ,εκ των οποίων τα 216.000 ευρώ προέρχονται από ιδίους πόρους.

Κλείνοντας ευχαρίστησε όλα τα μέλη του ΔΣ και ιδιαίτερα τους υπαλλήλους του ΔΛΤ Καλύμνου με τους οποίους και φωτογραφήθηκε στο τέλος της τελετής

Ο νέος Πρόεδρος Νέστορας Φρατζής ευχαρίστησε το Δήμαρχο που τον εμπιστεύθηκε τη θέση του Προέδρου και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει το έργο του ΔΛΤ και θα καταβάλει κάθε  προσπάθεια για την απρόσκοπτη λειτουργία του και την βελτίωση

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπολιμενάρχης Πλωτάρχης Τσαγκάρης Θεόφιλος, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ Ιωάννης Μαρίνος  και τα μέλη του ΔΣ Αντιδήμαρχος Μικές Ρήγας, Μαρία Αλεξανδράκη και Νικήτας Γιαννικουρής.