Αυστηρή εξώδικη απάντηση του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Καλύμνου στις καταγγελίες για ηχορύπανση από εκδηλώσεις στον αύλειο χώρο του.

2224

Ο πρόεδρος Φίλιππος Ολυμπίτης και τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με ειδικές Ανάγκες «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» απηύθυναν αυστηρή εξώδικη διαμαρτυρία – δήλωση και πρόσκληση σε απάντηση εξωδίκου δηλώσεως που τους είχαν απευθύνει 70 φερόμενοι ως κάτοικοι Άργους που διαμαρτύρονταν για ηχορύπανση από δήθεν εκδηλώσεις στον αύλειο χώρο του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Καλύμνου.

Το σχετικό δημοσίευμα για την καταγγελία μπροείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Το Σωματείο με την εξώδικη του δήλωση, την οποία κοινοποιεί και στις αρμόδιες Αρχές, αρνείται πλήρως ως αναληθείς και αβάσιμους τους ισχυρισμούς των ανωτέρω, διότι ελάχιστες εκδηλώσεις έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια στον αύλειο χώρο του κέντρου  και αυτές αφορούσαν κυρίως εκδηλώσεις του Δήμου και την ετήσια εορτή της τσαμπούνας που γίνεται με μέριμνα του πολιτιστικού Συλλόγου του Άργους, στον οποίο και συμμετέχουν οι περισσότεροι από τους διαμαρτυρηθέντες.

Επίσης όπως αναφέρεται στην εξώδικη απάντηση, έγιναν μεμονωμένα τρεις κοινωνικές εκδηλώσεις κατοίκων του Άργους, οι οποίοι το αιτήθηκαν και τους παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς.

Τέλος καλεί τους 70 καταγγέλλοντες  να ανακαλέσουν τους συκοφαντικούς και προσβλητικούς ισχυρισμούς τους με επιφύλαξη των νομίμων δικαιωμάτων.