Βραβεύτηκαν η ταλαντούχα αθλήτρια Μαρία Μαγκούλια και ο προπονητής Ξενοφών Κουτελάς στους 29ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στη Μύκονο.

1218

Στο ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο της Μυκόνου, αγωνίζονται τα αθλητικά νιάτα του Αιγαίου, αλλά και τους Έλληνες πρωταθλητές στίβου στα πλαίσια των 29ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου, που ξεκίνησαν χθες Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 και ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Οι αγώνες διοργανώνονται από το Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής  Πολιτικής – Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, το Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Μυκόνου και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κυκλάδων.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, χθες Σάββατο 7/10, στην τελετή έναρξης των αγώνων, η οργανωτική επιτροπή  θα τίμησε τους αθλητές και αθλήτριες των σωματείων του Αιγαίου που έχουν πετύχει ξεχωριστές αθλητικές διακρίσεις, που εκπροσώπησαν τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες και πέτυχαν πρώτες νίκες σε ατομικό αγώνισμα στα πανελλήνια πρωταθλήματα του 2017.

Μαζί με τους αθλητές – αθλήτριες θα τιμηθούν και οι προπονητές τους, που είναι σωματειακοί προπονητές στα σωματεία του Αιγαίου και γυμνάζουν τους αθλητές τους σε ένα από τα νησιά του Αιγαίου.

Από την Κάλυμνο τιμήθηκαν h  ταλαντούχα αθλήτρια Μαρία Μαγκούλια και ο προπονητής Ξενοφών Κουτελάς . Τις βραβεύσεις απένειμε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός.

Οι φωτογραφίες είναι από sportcyclades.gr