Διάκριση των αθλητών του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Καλύμνου στους 29ους Αιγαιοπελαγίτικους  Αγώνες Στίβου.

769

Από  το  ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Καλύμνου «Άγιος Παντελεήμων»  εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

  ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

 Με διάκριση επέστρεψε η αποστολή του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Καλύμνου «Άγιος Παντελεήμων» από τους 29ους Αιγαιοπελαγίτικους  Αγώνες Στίβου  που υλοποιήθηκαν στις 7-8 Οκτωβρίου 2017 στη Μύκονο.

Οι δυο Αθλητές, ο Βοντετσιάνος Γιώργος με πολύχρονη ενασχόληση και μεγάλη πείρα και διακρίσεις στο άθλημα της Σφαίρας  καθως και ο Ζεμπιλλάς Μιχάλης συνοδευόμενοι από τον Προπονητή τους κο Διακομιχάλη Βασίλη, αγωνίστηκαν στο άθλημα της Σφαίρας Ανδρών (7.260kg) όπου ο Γιώργος κατέκτησε τη 2η  θέση με 7,44μ., ενώ ο Μιχάλης, νέος Αθλητής, την 5η θέση και στο αγώνισμα των 100μ κατέκτησε την 4η θέση ανάμεσα σε 15 αθλητές.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου και τα μέλη του Δ.Σ. το προσωπικό και οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου με συγκίνηση και υπερηφάνεια υποδεχτήκαμε τους δυο Αθλητές μας για τις θέσεις που κατέκτησαν, με προπόνηση δυο εβδομάδων.

Ευχαριστούμε θερμά την Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Καλυμνίων που μας παραχώρησε τον Γυμναστή κο Διακομιχάλη Βασίλη για τις προπονήσεις και τη συνοδεία των αθλητών μας στους αγώνες.

Πολλές ευχαριστίες και στον Γυμναστή μας για την πολυετή συνεργασία μας, για την αγάπη και τη στήριξη που προσφέρει απλόχερα στα παιδιά μας.

                                                                                               Μετά τιμής

                                                                                    Ο Πρόεδρος του Σωματείου                                                                                                 Ολυμπίτης Φίλιππος