Δύο άτομα φορώντας κουκούλα εισήλθαν σε οικία στην Κάλυμνο φίμωσαν και έδεσαν την ιδιοκτήτρια αφαιρώντας 15.000 δολάρια.

6782
φωτο αρχειου

Ληστεία διαπράχθηκε  σήμερα Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 πρωινές ώρες, όταν δύο άτομα φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν σε οικία στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Καλύμνου και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 15.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr τα 2 άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλα, τις πρωινές ώρες( λίγο πριν τις 4.00) σήμερα Κυριακή, εισέβαλαν σε  οικία στην περιοχή Αγίου Βασιλείου και αφού τοποθέτησαν μονωτική ταινία στο στόμα της 67χρονης ιδιοκτήτριας και την φίμωσαν, ακολούθως την έδεσαν με το καλώδιο του τηλεφώνου.

Στη συνέχεια ο ένας εκ των δύο δραστών φύλαγε την γυναίκα, ενώ ο δεύτερος άρχισε να ψάχνει το σπίτι από το οποίο σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια αφαίρεσε το ποσό των  15.000 δολαρίων που είχε φυλαγμένα στο σπίτι.Σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος ,ίσως  οι 2 δράστες να έχουν αφαιρέσει και κάποια άλλα χρήματα ή τιμαλφή, που προς το παρόν δεν έχει διαπιστώσει.

Μετά την αποχώρηση των 2 δραστών η 67χρονη κατάφερε να λυθεί και φώναξε για βοήθεια τους περιοίκους  . Με τη βοήθεια γείτονα που προσήλθε ενημερώθηκε το ΑΤ Καλύμνου . Άμεσα στελέχη του ΑΤ Καλύμνου προσήλθαν στο χώρο όπου η ιδιοκτήτρια κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ ερεύνησαν τον χώρο, αναζητώντας στοιχεία και τυχόν αποτυπώματα.

Την υπόθεση διερευνά το ΑΤ Καλύμνου, προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση και να εντοπίσει τους δράστες.