2 χρυσά, 1 ασημένιο, 2 χάλκινα μετάλλια οι μικροί αθλητές του “‘Ατλας Καλύμνου” στο “8ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Ευ Αγωνίζεσθαι” του Ταεκβοντό

1241

Η γιορτή του Ταεκβοντό, το 8ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Ευ Αγωνίζεσθαι Kim e Liu, έριξε αυλαία την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017  στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, κερδίζοντας για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις για την άψογη διοργάνωση του. Περισσότεροι από 1440 αθλητές, οι αυριανοί πρωταθλητές του Ολυμπιακού Ταεκβοντό, συμμετείχαν στο Αγωνιστικό Φεστιβάλ, το οποίο για ακόμη μία χρονιά πρόσφερε εξαιρετικό θέαμα και συγκινήσεις.

Τεράστια επιτυχία για το σύλλογο Ταεκβοντό “‘Ατλας Καλύμνου” καθώς για δεύτερη συνεχόμενη φορά καταφέρνει να ανέβει στο βάθρο των νικητών τελικής κατατάξης των επιμέρους κατηγοριών παίδων- κορασίδων 2006 εγχρώμων ζωνών, κατακτώντας την τρίτη θέση στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στην χώρα μας για ηλικίες από 6 εως 11 χρονών.

Οι τρεις πρώτες ομάδες στην επιμέρους κατηγορία “Παίδων-Κορασίδων Έγχρωμες Ζώνες 2006” ήταν οι εξής:

1. ΑΣ Περιστερίου
2. ΑΣ Κορινθίας
3. ΑΣ Άτλας Καλύμνου

Τελικός απολογισμός 2 χρυσά 1 ασημένιο, 2 χάλκινα μετάλλια και 3 πέμπτες θέσεις!!

Χρυσά: Πετράκης Γιώργος και Μπουλαφέντης Θεοφίλης .

Ασημένιο: Αρτέμης Μπουλαφέντης .

Χάλκινα: Λιά Μαρία, Βίκυ Γκιντίδη και

πέμπτες θέσεις : Σκυλά Καλιόπη, Πετράκη Μαρία και ΕυδοξΊα Κουλιανού. Τα υπόλοιπα παιδια : Φώτης Τρικοίλη, Κλήμης Μιχάλης Πετράκης Σταμάτης και Χρίστος Θάνος πήραν πολύτιμες εμπειρίες που θα τις αξιοποιήσουν στο μέλλον!!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μας έκαναν όλους υπερήφανους και ακούστηκε η Κάλυμνος δυνατά σε ένα τόσο μεγάλο πρωτάθλημα!!

Κλείνοντας αν αναφέρουμε ότι πρώτος σύλλογος στη γενική κατάταξη αναδείχθηκε ο Αντίμαχος, ενώ στην δεύτερη θέση ισοβάθμησαν Ολυμπιακός Νίκαιας και Δύναμη Κορυδαλλού. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Αττική Δύναμη.