Κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ με διασωστικό σκύλο έρχεται αύριο στην Κάλυμνο για τις έρευνες εντοπισμού του 21χρονου. Διερευνάται αν τα παπούτσια που βρέθηκαν ανήκουν στον εξαφανισθέντα.

6180

Ξεκίνησαν από το πρωί σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 και συνεχίζονται, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου, που τα ίχνη του χάθηκαν από την Κυριακή μεσημέρι.

Στις έρευνες συμμετέχουν επίγειες δυνάμεις ,ενώ την περιοχή χτενίζει απ’ αέρος drone που έχει διατεθεί από την εφημερίδα μας «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ» . Μέχρι αυτή τη στιγμή οι έρευνες είναι άκαρπες.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε ,αύριο Πέμπτη πρωί, έρχεται στην Κάλυμνο, Κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ (2 στελέχη) μαζί με διασωστικό σκύλο ,προκειμένου μαζί με τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Καλύμνου να συμμετάσχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου.

Τέλος να σημειώσουμε ότι για το θέμα της ανεύρεσης των παπουτσιών, σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, αν και αναγνωρίστηκαν από την μητέρα του 21χρονου Νικόλα, διερευνάται το θέμα,καθόσον υπήρξε και μία διαφορετική μαρτυρία.