Και με την άδεια του Εισαγγελέα η βιντεοσκόπηση δημοτικών συμβούλων κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ.– Δικαίωση του Προέδρου της ΑΝΕΚ Γιάννη Διαμαντή που βιντεοσκοπούσε το Μ.Λελέκη.

3260

Με εισαγγελική διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, απορρίφτηκε η από 12-8–2016 ,εξώδικη δήλωση (επέχουσα θέση μήνυσης) του δημοτικού συμβούλου Μιχαήλ Λελέκη κατά του Προέδρου της ΑΝΕΚ Ιωάννη Διαμαντή.

Συγκεκριμένα ο Μιχαήλ Λελέκης με την εξώδικη δήλωση (επέχουσα θέση έγκλησης) εγκαλούσε το Πρόεδρο της ΑΝΕΚ και δημοτικό σύμβουλο Ιωάννη Διαμαντή, ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου  στις 9 Αυγούστου 2016,φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε μεταξύ άλλων και τον Μιχαήλ Λελέκη, με το κινητό του τηλέφωνο, χωρίς  τη συναίνεση του τελευταίου ,παραβιάζοντας τα προσωπικά του δεδομένα.

Συμφωνα με το σκεπτικό της Εισαγγελικής διάταξης που εκδόθηκε στις 13 Μάιου 2017 και απορρίπτει τη εξώδικη δήλωση –μήνυση του Μ.Λελέκη,  η μαγνητοφώνηση συνομιλιών κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν είναι παράνομη πράξη καθώς η συνεδρίαση είναι δημόσια.

Και με την άδεια του Εισαγγελέα λοιπόν  η βιντεοσκόπηση δημοτικών συμβούλων, κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ.

 Μία απόφαση που δικαιώνει τον Πρόεδρο της ΑΝΕΚ  Γιάννη Διαμαντή που βιντεοσκοπούσε το Μ.Λελέκη, κάτι που από την πρώτη στιγμή υποστήριξε στην εν λόγω συνεδρίαση όταν τέθηκε το θέμα, αναφέροντας ότι η συνεδρίαση είναι δημόσια και κανείς δεν μπορεί να του απαγορεύσει να φωτογραφίζει και να βιντεοσκοπεί.

Μία ακόμη δικαίωση του Γιάννη Διαμαντή, σε μία σειρά εξωδίκων ,μηνύσεων, καταγγελιών που έχει δεχτεί ως Πρόεδρος της ΑΝΕΚ από τον Μιχαήλ Λελέκη.

Με την ευκαιρία  να θυμίσουμε, ότι αύριο Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 εκδικάζεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κω (Μεταβατική έδρα Καλύμνου), μήνυση που κατέθεσε ο Μιχάλης Λελέκης και στρέφεται κατά των τέως και νυν Προέδρων της ΑΝΕΚ, Γιώργο Θανάτση και Ιωάννη Διαμαντή για παράβαση καθήκοντος. Συγκεκριμένα τους κατηγορεί ότι δεν στήριξαν έγκληση που κατέθεσε η Διοίκηση Λελέκη για το θέμα των «κλεμμένων επιταγών»!!!!

Είναι αυτό που έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν με δημοσιεύματα μας, ότι ο Μ.Λελέκης, «ζητά και τα ρέστα» για την υπεξαίρεση των 400.000 ευρώ που έγινε επί Διοίκησης του.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ» του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου 2017.