Αιχμηρός ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών της παραλιακής Ι.Κοσαρής απαντώντας στον Αντιδήμαρχο Μ.Ρήγα για το θέμα των στεγάστρων.(video)

2076

Αιχμηρός ήταν ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών  της παραλιακής Καλύμνου, Ιωάννης Κοσαρής, μιλώντας μπροστά στον φακό του kalymnos-news.gr και δίνοντας απαντήσεις στα όσα του καταλόγισε ο Αντιδήμαρχο Μικές Ρήγας και στα ερωτήματα που έθεσε  για το θέμα των στεγάστρων,  σε συνέντευξη του στους δημοσιογράφους Μάμα Χαραμαντά και Μπέτυ Μαίλλη, την περασμένη Κυριακή.

Αφού ολοκλήρωσε τις απαντήσεις του προς τον Αντιδήμαρχο Μικέ Ρήγα, ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών της παραλιακής Γιάννης Κοσαρής μας δήλωσε:

 Καλούμε τη Δημοτική Αρχή και το ΔΛΤ Καλύμνου, να εφαρμόσουν κατά γράμμα το άρθρο 96 του νόμου 4504 του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που πρόσφατα ψηφίστηκε από τη Βουλή και ρυθμίζει το θέμα των στεγάστρων εντός Χερσαίας Ζώνης.

Εμείς τους διαβεβαιώνουμε ότι θα  τηρήσουμε τα αναφερόμενα στο νόμο επακριβώς, και θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας που  απορρέουν απ’ αυτόν.

Πιστεύουμε ότι οι εμπλεκόμενοι στο θέμα από τη Δημοτική αρχή και το ΔΛΤ Καλύμνου, να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από το νόμο αυτό

Δείτε τις απαντήσεις του Γιάννης Κοσαρή στον αντιδήμαχο Μικέ Ρήγα:
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός