Δεκτό τελικά έκανε το αίτημα της Οικογένειας του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου για διενέργεια Ιατροδικαστικής εξέτασης ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου.

6793

Δεκτό τελικά έκανε  ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου, το αίτημα για διενέργεια νέας Ιατροδικαστικής εξέτασης που υπέβαλε η Οικογένεια του 21χρονου άτυχου  φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, που βρέθηκε νεκρός στις 25 Νοεμβρίου 2017 στη Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

Αυτό ανακοίνωσε πριν λίγο, σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017,  η δικηγόρος της οικογένειας  Αθηνά Χαρβαλάκου Γλύκα στην εκπομπή «ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE» στο  EPSILON TV.

Παραθέτουμε τα όσα είπε η Αθηνά Χαρβαλάκου Γλύκα :

Η οικογένεια αισθάνεται μία τεράστια ηθική δικαίωση διότι σήμερα βρέθηκαν ευήκοα ώτα .

Απευθυνθήκαμε στον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου και έγινε δεκτό το αίτημα της οικογένειας και ουσιαστικά παραγγέλλεται η διενέργεια δεύτερης ιατροδικαστικής  κατά την οποία θα παρίσταται και ο Τεχνικός σύμβουλος που έχει επιλέξει η οικογένεια, προκειμένου να υπάρξει μια πληρέστερη διακρίβωση των αιτιών του θανάτου και διαπίστωση τυχόν νέων στοιχείων που πιθανόν να προκύψουν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την άξια συνάδελφο Ρόδου, που συνέδραμε τα μέγιστα στην προσπάθεια σήμερα την κυρία Βολονάκη που είναι στο πλευρό της οικογένειας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου τον κ. Κτιστάκη και τον Αντιεισαγγελέα Εφετών τον κ. Ιωάννη Σφέτκο οι οποίοι πραγματικά άκουσαν, αντιλήφθησαν και πραγματικα διέταξαν  αυτό που έπρεπε να διαταχθεί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την οικογένεια.

Να σημειώσουμε ότι η σορός του άτυχου Νίκου βρίσκεται στην Αθήνα από το περασμένο Σάββατο.

Δείτε το σχετικό video

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός