Καταγγελία του πρώην Προέδρου της ΑΝΕΚ Μ.Λελέκη επικαλείται η “GROUPAMA Ασφαλιστική” για να μην πληρώσει την απoζημίωση για τη βλάβη στη μηχανή του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ».

1796

Μία καταγγελία του πρώην Προέδρου της ΑΝΕΚ Μ.Λελέκη , που έγινε πριν 4,5 χρόνια, στις  3 Μαίου 2013, επικαλείται μεταξύ άλλων η “GROUPAMA Ασφαλιστική”  για να μην πληρώσει την ασφάλεια και την αποζημίωση, ατην ΑΝΕΚ, για  τη σοβαρή βλάβη που υπέστη η μηχανή του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΝΤΟΛΦΙΝ» με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αντικατασταθεί

Αυτό προκύπτει από τις έγγραφες προτάσεις που κατέθεσε ο δικηγόρος της “GROUPAMA Ασφαλιστική” για να αντικρούσει την αγωγή που έχει καταθέσει η ΑΝΕΚ.

Παραθέτουμε παρακάτω το απόσπασμα από τις προτάσεις του δικηγόρου της “GROUPAMA Ασφαλιστικής ”

Να σημειώσουμε ότι η επίκληση από το δικηγόρο της “GROUPAMA Ασφαλιστικής” του ισχυρισμού του Μ. ΛΕΛΕΚΗ, ότι στο πλοίο μπαινόβγαινε συνεργείο ντόπιων μηχανικών για να επισκευάσουν τη ζημιά , δεν έχει βάση, αφού την οποιαδήποτε επισκευή την είχε αναλάβει το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της MTU, ARIEXPO.

Οι ντόπιοι μηχανικοί δεν μπορούσαν να κάνουν εργασίες συντήρησης στις συγκεκριμένες μηχανές και το ντόπιο συνεργείο που επικαλείται ότι είδε ο Μ.Λελέκης ήταν για να αντικαταστήσουν τα φίλτρα και μόνο.

 
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός